Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes nadmerne pije, nechce jist

Od: darina odpovědí: 12 změna:
Nadmerne piti, nechce jist, kdyz uz neco sni, vyzvraci to, neudrzi curani ale moc je temer bez zapachu, jinak je v pohode, chce si hrat, mame podezreni na ledviny ale pri omaku nereaguje, ze by ho neco bolelo, dekuji za radu

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, kdyby to byl člověk, tak by to mohla být cukrovka. Mohou mít pejsci cukrovku? Zeptejte se na veterině (stejně tam s pejskem musíte zajít). Zdravím!

ano ...soused měl pejska u kterého byla diagnostikována cukrovka...

darina
hodnocení

Dekuji za radu ;)
ben®
kornel - taky si myslím, ze i pes muže mít cukrovku. Tazatelka by to měla rychle řešit, než pejsek zkolabuje. Napsáním na internet pejska nevyleci.

hodnocení

0x

Zapomněla jsi napsat, jaké je to plemeno a jak je starý. To, co popisuješ, moje Dorka, téměř 18ti letá, prodělala cca před čtvrt rokem. Ledviny, pravila vet. Nedá se už léčit, do nějakých diet, které naprosto odmítá, ji nutit nebudu. Takže jen rozmazlujeme a těšíme se z každého dne, kdy jsme spolu. *srdce* Hned ráno, bez jídla běžte za vetem. Zjistí, jestli to není cukrovka.

darina
hodnocení

Dekuji za radu a preji jeste spoustu krasnych a veselych dni s Dorinkou *srdce*

darina
hodnocení

Rasa Shiba-inu 9 let ...trva to zatim tri dny, doufali jsme, ze mu treba prestali chutnat granule ale jine taky nechce, na veterine to bude boj, ma panickou hruzu z veterinaru, nenecha na sebe sahnout...je to mazel ale u doktora by nas vsechny roztrhal..asi se tomu ale nevyhneme
rakip*
Takže jste ho nejspíš ucpali těmi granulema to se nedivím,že pije jak o život. Granule jsem používal jen jako pamlsek,ale základ bylo vždy maso,rýže,těstoviny atd.
darina
hodnocení

Granule ma jako standartni stravu uz od mala a urcite se neucpal, proste prestal jist a zacal misto toho hodne pit
ooka
Odkdy pes konzumuje převážně obilí?!
Četli jste někdy složení těch granuli? Uvětšiny granulí je jen otázkou času, kdy ten pes zkolabuje (pokud je na nich trvale).

rakip*
hodnocení

0x
Škoda, že není uvedeno jak starý ten pejsek je. A cukrovku mají pejsci stejně jako lidi. Tohle dělal můj pejsek když snědl kost kterou nemohl strávit,takže už jsem věděl že když začal takto pít,tak jsem mu dal velkou mísu vody a vedle druhou prázdnou,protože co vypil tak hned za chvilku vše zase sneho šlo ven. Ale když mu už bylo 16 roku tak byl malatny a právě,že cukrovku měl a velkou. Měli jsme mu dávat inzulín,ale k tomu už nedošlo.
darina
hodnocení

Ma 9 let a zvraci jen jidlo, pokud teda nejake sni, jinak ale jist moc nechce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]