Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fenka má problém s vykonáním velké potřeby

Od: sandra* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, moje fenka ( 11 let ) začala minulý týden při venčení, mít problém s vykonáním velké potřeby. Přestala dosedávat a začala jí vykonávat spíše více ve stoje. Navštívili jsme veterinu, kde nám sdělili, že tohle není nic akutního a že si máme počkat až bude ordinovat náš veterinář ( který ordinuje pouze jednou týdně ). Druhý den se nám začala samovolně pomočovat, dokonce ve své moči i ležela, jako by to vůbec necítila. Ten den při venčení zakňučela a začala kulhat na levou zadní nohu. Opět jsme s ní vyhledali veterinární kliku, navštívili jsme dvě ( jednu pohotovost ) obě nás opět odmítli. Včera večer už jí nešlo ani vykonat velkou potřebu, přičemž u řitního otvoru to měla zarudlé. V pondělí máme navštívit svého veterináře. Chtěla jsem se zde jen poradit, jestli nevíte čím by to mohlo být. V její rodině se hodně vyskytují nádorová onemocnění.
Takže se už bojím toho nejhoršího.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

7x
To bez vysetreni nikdo nerekne. Muze to byt cokoliv. Skriple nervy v dusledku namozeni svalu, vyhrezly obratel, ortopedicky problem, ale klidne i nador.
Mimochodem veterinare, ktery by mi rekl, ze si v takovem pripade mam tyden pockat, bych poslal velmi nevybirave nekam. Najdete si normalni veterinu. Vyloucit nebo potvrdit aspon jednoduche priciny by mel kazdy doktor ihned.

hodnocení

3x
Toho veterinare bych ohlasila na St.veterinarske sprave, to je na povazenou.co kdyby pes uhynul, to si nesmi dovolit

hodnocení

1x
Mojí feně se stává, že se nemůže vy*adit, když je přecpaná kostmi..nebo nevhodným jídlem.Nedávno zrovna tak kvílela při vykonávání, že jsem běžel k ní a viděl ten problém.. Plný bobek kostí se šprajcnul..Napadlo mě jí zadek namazat krémem,ale než jsem ho přinesl,tak si poradila sama.. Některé plemena mají problémy s análními žlázami..ale to by neměla asi až ke stáří a setkala byste se s tím už dříve.Pomočuje se taky..Ale nahodile a neví o tom.. Pomáhá Propalin.Dávám jí ho ale jen když vidím, že se pomočila..je venku.. Má to po kastraci už od tří let. A je třeba půl roku klid a pak nahodile vidím, že je pomočená a neví o tom.

jaj*
hodnocení

0x
Žlázy? Prý se pes začne chovat divně
Pokud je ma plne, tak tzv sankuje, ale nic honeboli a potrebu vykonava normalne. Ale vymackat se mudi.
Pes "sáňkuje"i při červících a škrkavkách..anebo, když ho zadek jen svědí..

pb®
hodnocení

0x
Krev a rentgen, může to být fakt nádor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]