Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odkud jsou skvori?

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:
Uz jsem chytila 1 v predsini s 2 na wc. Z chodby pred bytem tezko a ze by prelezli z balkonu pres cely pokoj bych se divila

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x
Viděla jsem na fasádě škvora v 8. patře. Taktéž se rádi zabydlí ve stupačkách. Milují vlhko a fakt dokáží létat.
hodnocení

Tak tohle by byli mozne

hodnocení

2x

Škvor má na zádech takovou jako aktovčičku a v ní křídla. Není dobrý letec, ale kam chce, tam doletí.

Odkud jsou skvori?

hodnocení

1x

Škvora najdete všude. Naštěstí je neškodný. Lezou k Vám z toho balkónu, blíží se zima, chtějí teplíčko. Chodbou k Vám asi nepřijdou. ;)

Vzpomínám, jako dítě, škvoři se rádi zdržovali pod vlhkým hadrem na podlahu, nebo ve vlhké hlíně v květináčích. Babička jim říkala "stříhavky" a já se jich moc bála, že těmi klepítky vzadu opravdu štípou. Není to pravda. Jaga.

hodnocení

0x

Určitě je máte z toho balkonu. Mě lezou oknama. V létě se mi už několikrát stalo, že když jsem otevřela střešní okno, tak popadali na zem. I teď se sem tam nějakej objeví.

hodnocení

0x
I když tomu nebudete věřit, škovři mají křídla a umí i popoletět. Všude se sice píše, že létají neradi ale když jde o to, dostat se do tepla a přežít zimu určitě brouk řád svoji nechuť k létání pro jednou překoná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]