Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat na našeho NO dnes jsme odešli z domu postupně za sebou a dvouletý ovčák byl puštěný, když odchází dcera, majitelka tak někdy chvíli trochu naříká, nikdo tu nebyl, když jsem se vrátila jako první, pes stál jako vždy u branky, a u domu jsou tři květináče větších rozměrů jeden oleandr přímo u zdi domu a ještě jedna květina a ta poslední je v plastovém stojánku u chodníku plná afrikánů,všechny byly povalené dál od místa kde stály a po zahradě byly rozházené květy afrikánů, je možné,že to z nudy udělal,jsou tu ještě na malé terase ledovky,asi 4 truhlíky ale nic,dík.d
Z nudy, na protest, že zůstal sám anebo si prostě hrál (je to vlastně ještě puboš). Buď s ním někdo neustále bude a vycvičí ho, co může a co ne anebo si zvykněte. Já odepsal hromady bot, zahrádku (provozovala důlní činnost), parkovací asistenty na autě, lišty na dveřích jiného auta, RZ třetího auta. Ve třech letech se ukostřila (mám fenku NO).
Nebudu psát o vašem objevu, že máte hravého psa. To je jasný. Chtěl bych upozornit, a to důrazně, na oleandr. Je to jedna z nejjedovatějších rostlin, které se tady pěstují. Stačí dva listy. Abyste o psa nepřišli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.