Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest při zvednuti, bolest v tříslech, bolest spodku

Od: jordi odpovědí: 6 změna:
Dobrý den
Máme doma 10ti měsíční fenku.
Už třetí den nám chodí hodně často na malou ale vždycky ven(už je naučená a doma by se nevyčůrala)
Včera večer se nám vyčůrala doma ikdyž před hodinou byla venku.
Dnes se k tomu přidalo zakvičení při zvednutí na postel nebo gauč.
Ještě nám nehárala tak nevíme zda to může být s tím nějak spojený
a nebo zda to není něco se zánětem močových cest.
K veterinářovi se teď bohužel nedostaneme, tak by mě zajímalo zda s tím má někdo nějakou zkušenost?
Děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
K tomu veterinářovi se asi budete muset dostat.
I kdyby Vám zde někdo čirou náhodou určil co fence je, prášky asi přes web nepředepíše.

hodnocení

3x
" K veterinářovi se teď bohužel nedostaneme " - copak, nechce se Vám, je daleko?*ee*. Shodou okolností řeším teď to samé, jen u starého psa. U veta jsme byli asi před měsícem, nádor, neřešitelné s tím, že časem budou bolesti. Včera večer si pes začal odmítat sednout, lehnout, pouze stál... U veta jsme byli v deset v noci, dal injekci proti bolesti s tím, že bude hůř...*plac*. Mazejte k vetovi, hned a přeji Vám více štěstí, než mám já.
jordi
hodnocení

Děkuju, za odpověď
K veterinářovi se nedostaneme jelikož má zrovna dovolenou.
Už sme volali na psí pohotovost a bylo nám odpovězeno zavolejte si svému veterinářovi.
Odpoledne s ní tedy okamžitě jedeme.
Moc děkuji.

to máte v okolí jen jednoho veterináře...?Když se mi stalo že jsem přijel a zjistil že momentálně nefunguje a i když jsem u něj vždy spokojen s jeho prací... tak než nechat psa trápit tak jedu jinde ...takže už jsem byl se svými pejsky za jejich života u několika jiných veterinářů ...pravdou je že v Opavě je veterinářů kteří léčí i pejsky skutečně dost...nemohu samozřejmě vědět jak to funguje u Vás...pěkný den

liska5
hodnocení

0x

Jestli je to jako u člověka, tak to vypadá na zánět močových cest.Tohle období je pro to typické. Možná něco v lékárně, kde mají veterinární léky. Někdy pomůžou i homeopatika.

jordi
hodnocení

Děkuju moc
Byli jsme u veterináře a máme zánět močáku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]