Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes si olizuje a skube tlapkami

Od: baravejlupkova odpovědí: 12 změna:
Dobrý den , chci se zeptat zda má někdo zkušenosti nebo ví či by mohlo byt příčinou. Máme rok a půl starého civavaka a nikdy predtim to nedělal ale dnes znicehonic si začal lizat tlapky a furt s nimi skubal , packy jsem kontrovala nemá na nich nic ani rudé je nemá. Netušíte o co by mohlo jít?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, že by nějaký záchvat? Raději s pejskem zajděte na vyšetření na veterinu. Zdravím!

P.S. To olizování může značit bolest nebo mravenčení či svědění v tlapkách.

sony*
hodnocení

1x
Ahoj,ty tlapky co si pořád olizuje jsou jenom ty predni?
Kdy to začal dělat a olizuje si je nepřetržitě nebo chvílemi? Prohlédněte mu zespodu ty polštářky a mezi prsty také, jestli tam nemá třeba klíště, apod.
Zkoumejte zda není někde otok, může mít miniaturní kousek třeba skla zapichnuty. Další věc co může mít je např.alergie na nějaké trávy,různé povrchy..vybavte si včerejšek i dnešní den zda jste nechodili v místech kde se běžně nepohybujete..
Tyhle věci si ujasnete a vemte pejska na veterinu v každém případě.
ben®

sony - tazatelka v dotazu jasně a zřetelně uvádí, že packy zkontrolovala a jsou v pořádku.

sony*
Ben, jakým způsobem ty tlapky byly zkontrolované,to popsané nebylo. Jsem detailistka
ben®

sony - tazatelka určitě použila zrak a hmat + mozek.

sony*
Ben,tazatelka má starost o svého pejska,který má právě problém. A zdá se mi necitlivé zatahovat do jejiho příspěvku
své pocity,se kterými se neumíte srovnat.
ben®

sony - až bude chvilka času, tak si tento Váš plk nechám detailněji (když jste ta detailistka) vysvětlit .

sony*
Ben,vy potřebujete vysvětlení?
Ještě zkuste popřemýšlet,třeba vám to co nazyvate mým plném pomalu dojde samo.
ben®

sony - přeložte to do češtiny .

sony*
Ben,některé vaše výrazy mobil nechce užívat. Napsal jste něco o mých plkách. Ostatní slova snad znáte

dory
hodnocení

1x
Zdravím, pokud jste pejska koupali,tak to může být šok z teplé vody. Pokud ne,může to být plíseň nebo alergie. Může ho to prostě svědit.. jestli to bude přetrvávat tak na vteřinu dají vám kapky nebo mast. Pokud je to plíseň, pomůžou i kapky z lékárny na plíseň. Můj pejsek to měl taky. Je to z vlhka a proto,že prostor mezi polštářky nedycha.
Snad bude brzo v pořádku. Přeji hezký večer D.

hodnocení

0x

Já si myslím, možná ůplně zcestně, že může mít problém neurologického rázu. Že mu tlapky brní, mravenčí. Když jste pečlivě tlapky prohlédla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]