Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit blešky u psa

Od: papene* odpovědí: 10 změna:

*nevi*Dnes v rámci prevence u pejsků,jsem u jedné fenky objevila blešku.

Musím rázně zakročit,aby to nachytly další dvě a zítra něco koupit.

Ale co?

Dohadujeme se šampon nebo sprej?

Poraďte co je lepší.

Díky*jasne*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lally*
hodnocení

0x

Ze zkušenosti vím, že sprej pejsci moc nemilují, proto bych radila šampon. Vykoupat všechny psy v domě, vyprat pelíšky a nanést jim tzv. Spot, který dostanete koupit u veterináře. Je to roztok proti zevním parazitům, jako jsou blechy a klíšťata. Aplikuje se mezi lopatky dle návodu a na kořen ocasu u velkých plemen. Chrání psa 4-6 týdnů. Ampule jsou dle váhy psa. Tento přípravek se mi osvědčil lépe než antiparazitární obojek.

papene*
hodnocení

*palec*Moc děkuji.

Hned ráno zajedu na veterinu na nákup.Nevíte kolik to stojí?*nevi*

toni*
hodnocení

0x

Jsou speciální šampóny určené na tyto problémy. Všechny vykoupat, desinfikovat pelíšky. Asi po 3 dnech bych to opakoval (hnidy), ale psi se nemají tak často koupat, tak potom sprej.

lidka*

U toho spreje, co zvířata nemusí - stačí, když slyší ten zvuk - mám jeden ověřený fígl. Na ruku mikrotenový pytlík, nacákat sprej na ruku a někně promasírovat kožíšek. Je to určitě lepší, než cákat přímo. Navíc se lépe uchrání oči. Já ovšem nedám dopustit na kvalitní protiklíšťový obojek. Letos jsem měla problém ho u nás sehnat. Zkoušela jsem sice kvalitní Bephar (možná se jmenuje trochu jinak), ale byl BIO a klíšťáky měl třeba i přímo pod obojkem. Tak jsem se naštvala a obětovala vysoké poštovné. Během tří dnů jsem měla balíček doma a od té doby ani jednu potvoru neměl. Takže ne vždy BIO a přiznat si, že za ty prachy to stojí za to! *tuc*

martina30*
hodnocení

0x

Obávám se,že to dostanou všichni,ale znám to mám 3 hafiny a jak má něco jeden,tak to chytnou ostaní.Když už budete na veterině,rovnou kupte i odčervovací tabtety.Určitě šampon a možná nebude stačit jedno vykoupání a budete muset opakovat.

papene*
hodnocení

Tak odčervovací tablety mám.Zrovna je mají za 14dní dostat.Tak koupím šampony pro jistotu dva.

Potvora jedna ošklivá(ta blecha)*blee*

Po té očistě se mnou nikdo nepromluví.*plac*

hodnocení

0x

Já bych to řešila pipetkou za krk. Funguje na klíšťata i blechy. A bílou cíškou povléct pelech. Když se na ní objeví pihy nebo drobky jako troška lógru z kávy, jsou tu zase! *hej*Stačí potkat kámoše nebo ježka. Je to trvalý boj. Je to o to horší, že někdy si ty potvory nalezou do koberce. Viděla jsem dokumentární film a nikdy to nechci zažít. Ta bílá cíška je je nejlepší monitoring. *placni* Psinečka je to ale parádní!

papene*
hodnocení

Už mají povlečeno.Teď se budem modlit*andel*

charlie1366*
hodnocení

0x

Blešky jsou opravdu potvůrky my máme vyzkoušený Biokill*placni*

papene*
hodnocení

Kde to koupit a kolik to stojí?

To jsou POTVORY*blee*

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]