Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Morče má seno v oku

Od: kacka* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám 5 let staré morče. Před chvílí jsem mu šla dát večeři a zjistila jsem, že má v jednom oku zapíchlé kratší stéblo sena. Má oko jen přivřené, překáží mu to a nevidí přes to. Snažila jsem se mu to vytáhnout, ale nešlo to, je to tam zaražené. Oko mu tím i slzí. Prosím, poraďte mi co s tím mám dělat. Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravím , jak zde již psali jiní rádci , musíte neprodleně na veterinu . Co se týče další péče , doporučuji jednu mladou dívku na YouTube , jmenuje se tam Alue (s morčaty to umí jako bohyně) . Ohledně péče zde pošlu ještě odkaz . Morče si často oko poraní , právě o seno či slámu . Přeji brzké uzdravení a hodně zdaru *srdce*
morcataureny.stranky1.cz/...
Mario

hodnocení

0x
Veterináře,

hodnocení

0x

No pokud to nejde Vám, přijde mi jako normální vzít ho k veterináři...

hodnocení

0x

Pinzetu a vytáhnout, jít to přece musí, pak ihned k veterináři na kontrolu a pro nějaké kapky na zhojení oka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]