Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to stářím rybičky?

Od: vokurek odpovědí: 2 změna:

Ahoj, koupil jsem cca před půl rokem paví očka (živorodky) v počtu šesti kusů. Postupně však umírala a dnes jsou jen poslední dvě. Akvárium je ve výborné kondici, ostatním rybičkám se daří velmi dobře (neonky, ancistrusi) a také krevetkám. Krmím 2x denně špetkou univerzálních vloček a jednou za týden mraženými hlísticemi. Všechny rybky se najedí, to osobně hlídám. Ta zbylá dvě paví očka mají srašlivě vrásčitou hlavu, zejména čelo. Je možné, že jsou stará a jde tedy o vrásky? Že jsem prostě koupil staré rybky? Pochází z jednoho řetězce se zvířaty a krmením. Lepší fotku jsem nedokázl svým telefonem pořídit :/

Je to stářím rybičky?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Napadlo mne, jestli jste si nějakou nákazu nepřinesli z té prodejny. Stářím to nebude. Ale četla jsem, že živorodky a neonky se nemají spolu chovat. Živorodky mají nedokonalé trávení, více odpadu. Tak by měla být dostatečná filtrace za této situace. A taky dostatek rostlin. Ty vidím, pokud to není tapeta na zadní straně akvárka.

vokurek
hodnocení

0x
Rostliny jsou reálné a je jich tam hodně. Filtrace silná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]