Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muze se zakrsly kralik koupat?

Od: nikolisek5* odpovědí: 7 změna:

Dobry den , chtela bych se zeptat jestli se muze kralik koupat .. Dekuji Nikola...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Králík se myje sám olizováním, udržuj v kleci pořádek a nebude ani špinavý ani smrdět.

hodnocení

1x

nedoporučuji. Omyje se sám packama. Bývají přecitlivělí, až Vám prochladne, tak pak chcípne. Kdo kdy viděl králíka ve vodě. . . . *smich**smich* kupte si rybičky.

hodnocení

1x

Králík se nekoupe!Sám se čistí a pod ním se musí udržovat každodenní čistota,jinak páchne.Dnes je to moda v bytě,dcera ho taky měla,ale myslím,že králíkovi, i *houpy*zakrslému, je nejlíp v králíkárně...

hodnocení

0x
Ahoj, co by nemohl, jen je třeba dávat pozor na vodu v uších, a snažit nedat mu mýdlo do tlamičky a očí..po koupání je idální stříhání drápků..

schnauzer*
hodnocení

0x

Celý králíček určitě ne, ale ten náš, když si zabobčí zadeče, tak mu ho klidně pod kohoutkem umyju šamponem, vytřu ručníkem a dokonce vyfénuju. Je naprosto spokojený a i nesmrdí.

slapapa2*
hodnocení

0x

Zakrslý králík potřebuje ke svýmu štěstí kontakt se člověkem či jiným zakrslým králíkem. Samotnýmu v králíkárně mu určitě není nejlépe. Králík sám o sobě pokud má čistou klec nesmrdí, doporučuji porovnat s dlouhostrstým morčetem... Dbej na větší čistotu v kleci, asi tam máš málo hoblin. Samozřejmě, že když mu tlapy přijdou do kontaktu s jeho močí, tak pak smrdí, to ale není jeho chyba. Králík se naučí chodit na jedno místo, je dobrý mu tam pořídit "záchůdek", kterej se dá čistit denně bez větších obtíží. Nevím, jakou máš klec, já záchod vyrobil z obyčejné misky, kterou jsem upevnil kameny, tak aby s miskou nemohl hýbat. Zdá se že s chovem králíka začínáš, tak bych ještě zmínil, aby jsi si dala pozor na kabely, vše rád překouše. Mě zlikvidoval 2 klávesnice, sluchátka, nabíječky... dalo by se pokračovat dále *smich*

doplněno 21.09.09 04:05:

Celýho bych ho myl opravdu vyjimečně, stačí ten ocas a tlapy, odborně asi zadní běhy. Můj už nežije, ale měl jsem samce a nevím, jak by reagoval na to fénování :) A na průjem , když se zabobčí, sem dával dycky ke stravě jen seno a vodu :)

verunkaa*
hodnocení

0x

Mno jestli se králík může koupat. Jak se to vezme. Pokud jako myslíš třeba očistit ho pokud je trošku špinavej vodu tak ano. Ale pozor králíček musí být krátkosrstej. Ale i přesto to tolik nedoporučuji jenom opravdu výjmečně.;) Já mám doma dva TEDDY králíčky- dlouhosrsté plemeno které není uznané v čr takže ho najdeš jenom v chovných stanicích. Jsou fakticky přítulní. Mno a ty fakt neumívám to by dopadlo páč by sejich 10cm chloupky hezky slepili. Ae pokud máš normálního tak někdy muzes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]