Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přemýšlím o pojistce pro psa, nemoci, úrazy, atd. Jestli má někdo zkušenost s pojišťovnou, kde pojistit, za kolik, nebo zda se pojistka vůbec vyplatí ... Spíš jde o to, jestli pojišťovna nedělá problémy s plněním pojistky a nakonec zjistím, že je lepší zaplatit úhradu léčby sám bez pojišťovny.
Tuto pojistju dělá několik pojišťoven, například ČPP, PVZP, SLAVIA a jiné. Tvůj pojišťovací poradce by ti v tom poradil. Parametry pojistek nejsou tajné, takže si je můžeš prostudovat.
Kdybys byl můj klient, tak bych ti doporučil pojištění které zprostředkují některé chovatelské obchody (podrobnosti jsem si nezapsal ale mohu zjistit)
Měla jsem zdravého křížence, těch pár očkování jsem hradila na místě. U něj jsem jen uplatnila svoje vlastní Pojištění odpovědnosti za škodu, když se pes prokousal sousedovic novým plotem za jejich psí slečnou. Stačilo vyplnit dotazník a poslat pojišťovně fotky rozervaného pletiva, aby souseda odškodnili. Na jedné byla pro úplnost vyfocená ta díra i se psem-aktérem. Tvářil se na ní, jako by ulovil kance.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.