Nejste přihlášen/a.
Asi podobný dotaz již byl položen,ale já ho nenašla.![]()
Jakou psí stravu preferujete,pro malá plemena?
Konzervy,suché nebo vařené?A jakou značku.
Já krmím granule Royal Canin mini adult spešl pro jorkšíky. Mám studenou spižírnu, objednám si pytel 6- 8kg cca na půl roku. Kousek od Ostravy je super firma EJMI, bez poplatků za dopravu. A všude je spousta takových firem
Proložím to zeleninou a občas libovým masem s přílohou.
Když je trošička tuku, psinu to prožene, jak říká náš vet-vyrobí kravinec. Takže se vrátím pokorně ke granulím.
Předchozím psům jsem vařila maso se zeleninou, namlela a do krabiček na mražák. Po ohřátí jsem namíchala přílohy-rýži, vločky, těstoviny. Mám pocit, že z granulí je výstavní hovínko a spokojený pes.![]()
Já preferuji granule, zvlášť pro malá plemena psů. Zajišťují vyvážené množství živin, vitamínů apod.
Pokud chcete co nejkvalitnější koukněte např. na Artemis, Arden Grande, Canidae, Orijen...
Stále dobrá kvalita a rozumná cena je Acana, Brit Care, Eukanuba, Nutro Choice, BewiDog...
nedoporučovala bych především Hill´s (kvuli sóje, která je zde náhražkou za maso), Royal Canine - kvůli konzervaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.