Nejste přihlášen/a.
Asi podobný dotaz již byl položen,ale já ho nenašla.
Jakou psí stravu preferujete,pro malá plemena?
Konzervy,suché nebo vařené?A jakou značku.
Já krmím granule Royal Canin mini adult spešl pro jorkšíky. Mám studenou spižírnu, objednám si pytel 6- 8kg cca na půl roku. Kousek od Ostravy je super firma EJMI, bez poplatků za dopravu. A všude je spousta takových firemProložím to zeleninou a občas libovým masem s přílohou.
Když je trošička tuku, psinu to prožene, jak říká náš vet-vyrobí kravinec. Takže se vrátím pokorně ke granulím.
Předchozím psům jsem vařila maso se zeleninou, namlela a do krabiček na mražák. Po ohřátí jsem namíchala přílohy-rýži, vločky, těstoviny. Mám pocit, že z granulí je výstavní hovínko a spokojený pes.
Já preferuji granule, zvlášť pro malá plemena psů. Zajišťují vyvážené množství živin, vitamínů apod.
Pokud chcete co nejkvalitnější koukněte např. na Artemis, Arden Grande, Canidae, Orijen...
Stále dobrá kvalita a rozumná cena je Acana, Brit Care, Eukanuba, Nutro Choice, BewiDog...
nedoporučovala bych především Hill´s (kvuli sóje, která je zde náhražkou za maso), Royal Canine - kvůli konzervaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.