Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc kralik bobkuje mimo zachod

Od: nela* odpovědí: 3 změna:
zdravim, mam doma 4 leteho kralicka a od mala byl nauceny na zachudek, ano nekdy se stalo ze bobky byly vedle zachudku ale prevazne chodil na zachudek. On ma klec u me v pokoji a kdyz ho pustim probehnout tak mi bobkuje pod posteli, dala jsem mu tam i zachod ale pulka bobku je uvnitr a pulka vsude okolo. To stejne v obyvaku ma tam zachudek ale stoupne si pred nej a tak udela bobek nebo louzicku.
Prosim poradte mi jak to vyresit, uz mi to leze na nervy

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady najdeš naúrpsto všechny odpovědi na všechny otázky. králíci.cz

hodnocení

0x
Je to jednoduché a možná se ti to nebude líbit, ale králík je tupé stvoření a pokud se dá něčemu naučit, tak naprostému minimu a řádné 100% chození na záchod to určitě nebude.

hodnocení

0x
Co umí, to umí a lepší to nebude.
Co pekáč?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]