Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Pravděpodobně mi soused střelil kočku vzduchovkou rovnou do lokte. Kočka je po operaci a má to zafixované,ale po měsíci začala jančit,skákat , prskat a drbat se na obvazu na zádech. Veterinářce jsem to říkala,ale ona na to nic, jen fixaci převázala.Teď má 14 dní dovolenou, musela jsem navštívit jinou vet a ta zjistila, že kolem packy,zad a krku to má sedřené do krve od té gázy. Dostala antibiotika a injekci na bolest, která by údajně měla 10 dní vydržet,ale ani po pěti hodinách se jí neulevilo.
Už nevím co s ní mám dělat, kočka úplně blázní,skáče a padá na záda apod.
Dobrý den, můžete prosím ještě poradit? Kočka má fixaci sundanou ,ale nesmí skákat,aby si tu nohu znovu nazranila. V přepravce nebude,protože také chodí v noci žrát a na záchod. Packu má hodně bolestivou a se mnou v posteli jí v noci neuhlídám. Klec žádnou nemám a mít nebudu. Je to venkovní kočka,ale teď je se mnou doma. Děkuji za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.