Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka trpí bolestí i když dostala injekci

Od: hankas® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.

Pravděpodobně mi soused střelil kočku vzduchovkou rovnou do lokte. Kočka je po operaci a má to zafixované,ale po měsíci začala jančit,skákat , prskat a drbat se na obvazu na zádech. Veterinářce jsem to říkala,ale ona na to nic, jen fixaci převázala.Teď má 14 dní dovolenou, musela jsem navštívit jinou vet a ta zjistila, že kolem packy,zad a krku to má sedřené do krve od té gázy. Dostala antibiotika a injekci na bolest, která by údajně měla 10 dní vydržet,ale ani po pěti hodinách se jí neulevilo.

Už nevím co s ní mám dělat, kočka úplně blázní,skáče a padá na záda apod.

Kočka trpí bolestí i když dostala injekci

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Řekl bych, že jí vadí ta fixace jako taková a obvazy.. Snaží se z toho dostat,proto se kroutí.. Když jsem psovi ovázal bolák na noze,tak taky začal poskakovat a kulhat..Je to pro ně nepříjemné a nepřirozené mít na sobě obvazy a pod.. nechápou, že to je pro jejich dobro.A já nechápu, proč jí to vet.nenamazali jen takovou tou barevnou dezinfekcí nebo co to je.. Používá se i na sešitá místa..
hodnocení

Take me ta desinfekce napadla.
d0
Dnes na veterině byl pes s obvázanýma tlapkama a vůbec s tím neměl problém, podle už to má minimálně 5 dní, krásně uvázaný a že mu to nevadí. Pes se mi naučil krásně brát léky do té doby než mu došlo že jsou asi k ničemu. Myslím že zvířata mají dost rozumu, možná lépe uvázat a zvíře uklidňovat.

hodnocení

2x
Namazte sami zelenym Novikovem, koupite v lekarne, je to se steteckem a na rozdil od fialove gencianky to nejen desinfikuje, ale i leci. Ja s tim mazu vsechno i spaleniny. Nedam dopustit,
hodnocení

Děkuji zkusím :)

Tak jsem ten Novikov marně sháněl po lékárnách a nemají..Jen nějaký Jodisol:(

hodnocení

Dobrý den, můžete prosím ještě poradit? Kočka má fixaci sundanou ,ale nesmí skákat,aby si tu nohu znovu nazranila. V přepravce nebude,protože také chodí v noci žrát a na záchod. Packu má hodně bolestivou a se mnou v posteli jí v noci neuhlídám. Klec žádnou nemám a mít nebudu. Je to venkovní kočka,ale teď je se mnou doma. Děkuji za radu.

pb®
Klec by byla nejlepší, nebo i velká přenoska, kam se vejde záchod a misky. Třeba by mohl půjčit někdo, kdo má psy. Přepavní box do kufru, kenelku na výstavy. Pokud nic z toho není možné, pak zavřít na menší prostor, kde skákat nebude mít kam. Záchod, koupelna, chodba, závisí na dispozici bytu. V nejhorším případě by šlo udělat provizorní klec ze starého peřiňáku, skříně, vitríny, nutno zabezpečit větrání a světlo. Prodávají se i látkové skládací výstavní klece tzv. sturdy. Nebo kočce dejte košilku či límec to je obvykle přibije k zemi, nerady s tím chodí natož skáčou.
hodnocení

Uz jsem to vyresila , mam ji na ksirech na zemi , na dece , privazanou za uchyt u skrine. Na zradlo dosahne i na zachod a spi se mnou v loznici. Zatim to funguje. Dekuji za napady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]