Nejste přihlášen/a.
dobrý den, dotaz náš NO udělal z travičky voraniště, hlavně před brankou byla udržovaná tráva, vždy posekaná, nyní je tam bláto, jelikož pes jak štěká na ostatní, lítá po zahradě, už přeskočil i plůtek do zahrádky,kde je také hlína, dcera ho sice cvičí,ale toto nezvládá, sice bude mít brzy svůj kotec,ale nevím zda to situaci vyřeší, do dát před tu bránu, napadla mě zatravnovací dlažba,ta je plastová,ale nemám s ní zkušenosti,firma by jí položila i jako podklad pod auto,protože zámková je moc drahá,dík,d
Zdravím. Jak jsem vás tady poznala, vám nelze poradit, vy vyžadujete pouze utvrzení v tom, že všechno děláte dobře. Přesto, ten pes neudělal nic! To vy s dcerou jste ho nedokázaly vychovat, nedokázaly jste mu vysvětlit, co a jak má či nemá na zahradě dělat. Teď potřebujete ujištění, že ten pes je nevděčný hajzl, a je potřeba ho zavřít do klece a celou ji obehnat ostnatým drátem, do kterého jde proud. Napadá mě jediná rada – toho chudáka psa někomu věnujte. U vás mu bude vždycky zle. Vám se tak uleví a ten pes bude mít klid. Ida
čí je daný pozemek? Pokud Váš, pak zatravňovací dlažba bude sice zelená, ale tráva se s tím nerozroste... aktuální bláto je proto, že tráva byla vytrhána... zadupána, zničena.. - zatravňovací dlažba je pouze varianta podkladu pod trávník...
Takže beton...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.