Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma 4 měsíční kočičku a ta mi dneska zakousla křečka, už ho máme přes 2 roky, kousnutí má na zádech a má vymknuté zadní nohy, vůbec se nepřemisťuje a škube sebou. Nevěděl by někdo, jak tomu křečkovi pomoci aby se z toho dostal? Děkuji.
Aleš Fiala
Vlastně on se neškube, lehne si a dělá si něco s nohama, nějak se tam vrtí.
Proč kamenován? Mám zvířata moc rád, takže bych křečkovi také "pomohl", aby se netrápil. Myslím, že tak uvažuje i úplný milenec zvířat, pokud má rozum. Přece, když mám zvířata rád, tak nenechám zvíře umírat v bolestech několik hodin. Řešení je sice kruté, ale nejvíce "humánní".
Chápu, že Vás to mrzí a na kočku se zlobíte, ale nemůžete jí to zazlívat. Je to od přírody lovec a je to její přirozené chování. Kočka nemá takový rozum, aby jste jí vysvětlili, že zrovna tento křeček je Váš a tomu ubližovat nesmí. Možná, když by jste měli kočku doma déle, tak si podle pachu zvykne na Vašeho křečka, že je členem domácnosti. Ale nejsem si tím jistý. Třeba pes a kočka v jedné domácnosti si na sebe zvyknou. Nám se zase stalo, že naše kočka vlezla k sousedům a tam ji zakousl jejich pes. Líto mi to samozřejmě bylo, ale je to přirozené, že pes kočku běžně nesnáší, takže jsme se na něj nemohli zlobit. Naopak jsem manželce říkal, že chybu udělala naše kočka, že tam lezla.
PS.: pokud Vám na křečkovi hodně záleží, můžete jej vzít k veterináři. Ten by mohl křečka prohlédnout, zda nemá vnitřní zranění a co má s nohama. Třeba je má jen vykloubené, jak na něj kočka dupla. Ale bude Vás to něco stát. V opačném případě opravdu křečkovi "pomoci", aby se netrápil. Pokud má nějaké vnitřní zranění, může smrt nastat i za delší dobu, které křeček stráví v bolestech.
Kočičku, koťátko netrestej, je to jen a jen tvoje vina, že jsi ji pustil ke křečkovi. Kočička se chovala jen podle přírody, jak ji to bylo dáno do vínku. Instinktivně loví potravu, protože jinak by v přírodě nepřežila, i když dnes už to je kočka domácí.
Jakmile křeček na to umřel, tak jsem ji pořádně namlátil a taky jsem ji chytil za ocas a mrskal s ní o dveře. Ale to jsem neměl asi dělat i když jí to hodně bolelo. Nechci být z toho žádná zrůda, která týrá zvířata, já je mám rád a kdybych uměl mluvit se zvířaty, tak bych to mohl kočce i vysvětlit.
Kocce jsi namlatil a vypraskal jsi ji o dvere? To bych udelal Tobe primitive. Jo, az takove slovo. Chudak kocka.
No tak jsem tu kočku dávno pořádně vytrestal. No a co, to tu bude někdo nahlašovat za ubližování zvířatům?
Ne, ty jsi tu kocku nevytrestal. Ty jsi ji ublizil. To neni pes. Kocce jsi dal sadu a ta absolutne nema tucha proc. Neuvedomuje si to, nechape to.
Alešku jestli ti je dvacet tak iq budeš mít asi stejné hodnoty. Raději i tu kočku někomu daruj a kup si zvířátka maximálně plyšová nebo nafukovací
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.