Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka mi zakousla křečka

Od: alesfiala® odpovědí: 25 změna:

Dobrý den,

mám doma 4 měsíční kočičku a ta mi dneska zakousla křečka, už ho máme přes 2 roky, kousnutí má na zádech a má vymknuté zadní nohy, vůbec se nepřemisťuje a škube sebou. Nevěděl by někdo, jak tomu křečkovi pomoci aby se z toho dostal? Děkuji.

Aleš Fiala

doplněno 12.09.22 16:13:

Vlastně on se neškube, lehne si a dělá si něco s nohama, nějak se tam vrtí.

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Možná tady budu místními milovníky zvířat kamenován, ale asi bych mu pomohl tak, aby se už netrápil. Definitivně.
To co popisujete asi nebude nějaké povrchové škrábnutí.
A pro příště vědět, že kočku a křečka dohromady mít nemůžete.
hodnocení

No jo, ale kočce to neodpustím. Ještě štěstí že je ten křeček tak starý, máme džungaráka.

Kočce? Ta za to nemůže, že jste jí dovolili se ke křečkovi dostat. Je to její normální chování, těžko jí budete vysvětlovat, že je to kamarád.

Proč kamenován? Mám zvířata moc rád, takže bych křečkovi také "pomohl", aby se netrápil. Myslím, že tak uvažuje i úplný milenec zvířat, pokud má rozum. Přece, když mám zvířata rád, tak nenechám zvíře umírat v bolestech několik hodin. Řešení je sice kruté, ale nejvíce "humánní".

12.09.22 17:16

arny - *zdravi*

Já mám taky zvířata rád, s rozumem :) jen mám někdy pocit, že tu jsou někteří schopni nadávat za to, že se někdo na zvířátko jen blbě podívá :-D

hodnocení

4x

Nechat kočku dodělat svou práci.

hodnocení

0x

Chápu, že Vás to mrzí a na kočku se zlobíte, ale nemůžete jí to zazlívat. Je to od přírody lovec a je to její přirozené chování. Kočka nemá takový rozum, aby jste jí vysvětlili, že zrovna tento křeček je Váš a tomu ubližovat nesmí. Možná, když by jste měli kočku doma déle, tak si podle pachu zvykne na Vašeho křečka, že je členem domácnosti. Ale nejsem si tím jistý. Třeba pes a kočka v jedné domácnosti si na sebe zvyknou. Nám se zase stalo, že naše kočka vlezla k sousedům a tam ji zakousl jejich pes. Líto mi to samozřejmě bylo, ale je to přirozené, že pes kočku běžně nesnáší, takže jsme se na něj nemohli zlobit. Naopak jsem manželce říkal, že chybu udělala naše kočka, že tam lezla.

PS.: pokud Vám na křečkovi hodně záleží, můžete jej vzít k veterináři. Ten by mohl křečka prohlédnout, zda nemá vnitřní zranění a co má s nohama. Třeba je má jen vykloubené, jak na něj kočka dupla. Ale bude Vás to něco stát. V opačném případě opravdu křečkovi "pomoci", aby se netrápil. Pokud má nějaké vnitřní zranění, může smrt nastat i za delší dobu, které křeček stráví v bolestech. :(

jp
hodnocení

0x

Kočičku, koťátko netrestej, je to jen a jen tvoje vina, že jsi ji pustil ke křečkovi. Kočička se chovala jen podle přírody, jak ji to bylo dáno do vínku. Instinktivně loví potravu, protože jinak by v přírodě nepřežila, i když dnes už to je kočka domácí.

hodnocení

Jakmile křeček na to umřel, tak jsem ji pořádně namlátil a taky jsem ji chytil za ocas a mrskal s ní o dveře. Ale to jsem neměl asi dělat i když jí to hodně bolelo. Nechci být z toho žádná zrůda, která týrá zvířata, já je mám rád a kdybych uměl mluvit se zvířaty, tak bych to mohl kočce i vysvětlit.

petrovic

Kocce jsi namlatil a vypraskal jsi ji o dvere? To bych udelal Tobe primitive. Jo, az takove slovo. Chudak kocka.

hodnocení

No tak jsem tu kočku dávno pořádně vytrestal. No a co, to tu bude někdo nahlašovat za ubližování zvířatům?

hodnocení

Já jsem jí opravdu takto namlátil, bylo to krátké a ani není z toho pohmožděna.

petrovic

Ne, ty jsi tu kocku nevytrestal. Ty jsi ji ublizil. To neni pes. Kocce jsi dal sadu a ta absolutne nema tucha proc. Neuvedomuje si to, nechape to.

break
Ano, takže seš hovado. Dovoluješ si často na slabší? Asi tě v okolí šikanují. Máš na hovno život a z toho komplexy...
hodnocení

Kočku mám v pořádku, ani není z toho zraněna. Radši si pořídím nového křečka...

Udělej všem laskavost a už si žádné zvíře nepořizuj.
hodnocení

Ale já chci mít zase křečka, dost mi chybí, chudáček

Přeji ti, ať s tebou život naloží jako ty s tou kočkou*cert*

hodnocení

Ale já mám stále kočku a nic jí není

meta
Aleši kolik ti je let?
hodnocení

Je mi 20 let. Na co to potřebujete vědět? Snad ne na nahlašování

ahoj*

Alešku jestli ti je dvacet tak iq budeš mít asi stejné hodnoty. Raději i tu kočku někomu daruj a kup si zvířátka maximálně plyšová nebo nafukovací

hodnocení

Ale já si chci kočku ponechat a pořídit si nového křečka. Jo a mám ještě psa

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]