Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kachny čištění místa

Od: karelmak odpovědí: 2 změna:
Zdravím, přemýšlel jsem jestli by nebylo dobrý na místo, respektive pod místo, kde kachny jedí a pijí, dát kamínky a pod ně písek, je tam největší koncentrace bobků, tak jsem si to idealizoval, že to jednou za čas vemu vápnem a vodou z hadice to umyju.
Je to dobrý nápad nebo naprostá blbost?
Prosím poraďte, děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

2x

Podle mě to je blbost. U kachen asi není možné mít ideální pořádek, ony si dělají bahýnko. Vodu cvrndají do hlíny a hlínu do vody, protože potřebují mít žaludku písek (hlínu), což jim tam pomhá rozmělňovat potravu. Podle mojí zkušenosti nemá smysl dávat kachnám napáječku, protože vodu poměrně rychle vycákají. Já jim vodu dávám do 5l kbelíčku, měním jim ji 1-2x denně a stejně je pokaždé v kbelíčku skoro centimetr hlíny.

hodnocení

1x
Kachny hlavně potřebují nějaký rybníček, větší louži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]