Nejste přihlášen/a.
mám psa se zlomenou nohou a nemám na operaci poradí mi někdo co mám dělat?Eva
Útulek by se o něj postaral jen pokud by to byl odchycený pes, obávám se že v tomhle případě nemají jak pomoci. Ani oni nemají peněz nazbyt. Navíc při zlomenině se rozhodně nedá čekat, tlapku je potřeba ošetřit co nejrychleji.
Zkus zajít na veterinu a zeptat se jak ti můžou pomoci. Třeba by šel domluvit nějaký splátkový kalendář. A do budoucna si zajistit pro pejska zdravotní pojištění.
Vašeho psa je mi velice líto. Myslím, že by stálo za to se pokusit zlomenou nožku alespoň laicky zafixovat a poraněné místo chladit. Není patrné, o jakého psa (a jeho věk) se jedná, o kterou nohu (a máte-li rentgen i místo) se vlastně jedná, navíc se z textu zdá, že zlomenina je již tři dny stará?
Je to retrívka Bonie a je jí 6 let.Má to zlomené v kotníku a ještě jednou o kousek víc.
Na Novovysočanské řekli že o víkendu nemají ortopeda,jen udělali rentgen.
Dcera mi přispěje a snad jsme našli i veterináře který nám udělá splátkový kalendář.
ale až zítra!stalo se jí to v pátek.Moc děkuji všem.
Operace a následné léčení bude drahé počítejte ,když vezmu tu menší možnost kolem 10 000,-kč ,ale pokud vše dodržíte bude pěkě chodit a občas si zakulhá.Na splátky by se to mělo zvládnout
Držím palce ať se to nakonec povede. Měli jsme psa z útulku kterému tam zlomeninu léčili - do útulku ji přivezli měšťáci po tom co ji našli jak se belhá městem Ale léčba se podařila, tlapka srostla zpět zase dokonale i když jí do ní při srůstání museli dát nějaké šrouby. Tak ať je Bonie taky brzo v pořádku.
Mimochodem kolik taková léčba vůbec bude stát?
No když to bude dobré tak kolem 5000.- samotná operace.má to v kotníku asi na destičky.Jen je mi líto že tu neexystuje žádná pomoc pro lidi v takové situaci jako jsem byla já!Jinak všem děkuji za zájem.Napíši jak to dopadlo(díky mé hodné sousedce s PC.)
No já budu moc vděčná když někdo pomuže.Muj učet u spořitelny je 000000-0822287063/0800
Zkusím to,protože mám jen polovinu ceny operace.Děkuji za radu asi bych si sama netroufla.
Předem děkuji i za moji Bonii-ZITRA nas berou na operaci-jediný veterinář který nás vezme na spl.kalendář
je z prahy 8!Jemu též díky.
Zdravím
,včera nebyl čas napsat tak teď-Bonie je po operaci,má v nožce
dva šroby,operovali jí 2 hodiny.Lékař říkal že snad ani kulhat nebude!
Už jsem klidnější když to má ošetřené ani nevíte jak!
Dnes ještě pospává.
Operace bude stát 6 000.-plus doléčení.
Myslím že pan doktor nám dal nejmenší cenu kterou mohl,
ta zlomenina byla na dvakrát a v kotníku tříštivá!
Zatím přeji hezký den a ještě napíšu jak se nám Bonie uzdravuje.Eva
Milá Evo, vím co prožíváš. Hlavně, že je pejsek po operaci, vše už teď bude dobré, jen dodržuj rady veterináře a nožku ji nezatěžujte. Já prožila něco hrozného. Manžel byl 14. 2 na Valentýna odpoledne venčit našeho malého psíka, na vodítku, jako vždy. /vzali jsme si jej z útulku, přivezli je tam policajti, že je našli v popelnici, v krabici, 4 štěňátka, ani je nenechali mámě olízat, ale vypyplali jsme ho/ A za chvíli přiběhl a našeho psa měl v náručí od krve, a jak psík naříkal. Představte si, že soused byl taky venčit svého vlčáka, bez vodítka a bez obojku, jak zavětřil našeho, tak se rozběhl a napadl našeho psa a překousal mu přední packu, těsně pod ramenním kloubem. Vůbec svého pána neposlouchal. Byli jsme v šoku, bylo to na Valentýna, obvolala jsem všechny doktory, ale nikdo nefungoval, museli jsme do Prahy do Horoměřic, díky Bohu tam fungovali. Psíka zrentgenovali i odoperovali, naštěstí mi peníze půjčila kolegyně. Psík má v nožce 5 šroubů, dvě dlahy a pro zpevnění drát, cca 12.000.-Kč s doléčením do dneška.Nejhorší byl den po operaci psík měl velké bolesti, jezdili jsme denně na injekce, ale ještě jsem mu dávala alnagon, byl doma sám, museli jsme do práce. 14 dní jsem s ním spávala a nosila ho v náručí. Tři měsíce, nesměl vyskočit na gauč, každé ráno jsme jeli autem od domu venčit, musel to vypustit a hned domů, jako když ví, že se nedá nic dělat. Dnes už je FIT, díky veterináři z Horoměřic, moc mu děkuji. Ostatní patálie a dohru se sousedem tady už zmiňovat nebudu. Pavla
Tak Bonie se pomalu uzdravuje,ona je tak hodná-vubec si nepostěžuje!
Také chci poděkovat dárci který nám poslal finanční pomoc-Díky!
Paní s napadeným psíkem plně chápu,mám malého teriera kterého mi napadla
doga!3 dny jsme nevěděli jestli nám přežije!
Bohužel jsou mezi majiteli psu i tkoví o kterém píšete,oni jsou hrdí na své velké plemeno
ale vubec ho nezvládají!Není to chyba psa ale páníčka!
Zdravím Eva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.