Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s mláďaty bílé myšky?

Od: subaru odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám dotaz ohledně bílých myšek. Před 14 dny jsem si ve zverimexu koupila tři bílé myšky, slečna když je odchytávala tak prohlížela, zda jde pouze o samičky. Nyní, po dvou týdnech se stalo, že jedna porodila, co jsem napočítala tak 9 mláďat. Nejsem si úplně jistá, zda jsou všechny v teráriu samice, ale podle toho, že se o mládata starají všechny, tak bych tipla, že jsou, je tedy vysoká pravděpodobnost, že jsem si již koupila jednu myšku s "outěžkem". Problém je, že nevím co s mládaty, Co jsem se dočetla, tak ve věku zhruba 4 týdnů jsou schopná samostatnosti, ale víc než tři myšky doma opravdu nechci. Navíc určitě se mezi mládaty najde sameček a to by potom bylo přemyšováno. Poradí někdo, co s tím dál? Podat inzerát? Do zverimexu asi myší mládata chtít nebudou... A pustit je do volné přírody mi nějak nepřijde správné. Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste se zeptat v Zoo, jestli by je nechtěli jako krmení pro hady.

etana*
hodnocení

0x

Tohle se mi taky stalo, myšata jsem nosila, když je stará přestala kojit do zverimexu, kde jsem ty původní myši koupila (nebyl to řetězec, ale malý obchod). Krmili tam s nimi, ale asi to nebylo zcela lege artis.

subaru
hodnocení

Takže jedině se zeptat v superzoo, zda by je nechtěli na krmení. Ale neviděla jsem tam žádné hady, tak nevím koho by myšatama krmili...

liska5

My jsme podobné pomnožené hlodavce nabídli Stanici mladých přírodovědců. Ale dalo by se i Záchranné stanici zvířat na krmení pro dravce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]