Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně bílých myšek. Před 14 dny jsem si ve zverimexu koupila tři bílé myšky, slečna když je odchytávala tak prohlížela, zda jde pouze o samičky. Nyní, po dvou týdnech se stalo, že jedna porodila, co jsem napočítala tak 9 mláďat. Nejsem si úplně jistá, zda jsou všechny v teráriu samice, ale podle toho, že se o mládata starají všechny, tak bych tipla, že jsou, je tedy vysoká pravděpodobnost, že jsem si již koupila jednu myšku s "outěžkem". Problém je, že nevím co s mládaty, Co jsem se dočetla, tak ve věku zhruba 4 týdnů jsou schopná samostatnosti, ale víc než tři myšky doma opravdu nechci. Navíc určitě se mezi mládaty najde sameček a to by potom bylo přemyšováno. Poradí někdo, co s tím dál? Podat inzerát? Do zverimexu asi myší mládata chtít nebudou... A pustit je do volné přírody mi nějak nepřijde správné. Děkuji za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.