Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyléčení psa

Od: aida odpovědí: 15 změna:
Mám 8 letou fenku jezevčíka nedávno mi začala jezdit po zadku byl jsem s ní u dvou veterinářů a nikdo mi nic neporadil.ortopedicky a neurologický je vporadku.dnes mi byl udělán rozbor krve a sono břicha a taky vporadku.Dekuji za každou radu.protoze to utrpení se na ni dívat jak pláče je hrozné

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

9x

Dobrý den, když pejsek "sáňkuje", tak vymáčknout ucpané žlázky u řitního otvoru - měl by to zvládnout i ten nejhorší veterinář. Zdravím!

ahoj*
hodnocení

5x

To museli být teda veterináři jak noha

hodnocení

2x
Pes "sáňkuje", když má škrkavky nebo jiné červíky .To odčervení asi nezabere do druhého dne.Netuším,jestli může mít pes hemoroidy jako člověk,ale to by vám měl říct veterinář.Každopádně jí můžete otvor něčím pravidelně mazat,aby jí to nesvědělo a nejezdila po zadku.Poraďte se u veta., čím to mazat.. Pro začátek jí můžete otírat vlhčenymi ubrousky..

aida
hodnocení

Žlázy ji kontrolovali a vyčistili na to jsem zapomněl ale děkuji

hodnocení

0x

mi tak začal saňkoval buldoček...byl jsem laik a měl z toho srandu...až si protrhl -poškodil ten otvůrek a bylo po srandě a lital jsem se psem na veterinu...byla tam infekce a hnisalo ...po vyléčení mi doktor vysvětlil co to jsou u psa anální žlázy-má dvě vedle kořene ocasu které se mohou ucpat a jak je vymáčknout...takže jsem to pak dělal pravidelně i u dalšího hafíka a dělám to i teď u toho co je po něm...skutečně nic to není a zvládne to myslím každý...psa to vymačkávání určitě nebolí...píšete že to vyčistili...no já bych to raději zkontroloval...to sáňkování po vyčištění -vymáčknutí sekretu-se mi nezdá...viděl jste tedy jak to vymáčkli?

lilil
hodnocení

0x
Je ta fena kastrovana?
lilil
Je to zpusobene kastraci, a neda se s tim nic delat. meli jsme to same. jak casto to dela?

aida
hodnocení

Je kastrovaná a žlázky při čištění byli čisté

aida
hodnocení

Na nějaký podnět hned reaguje a vyskočí ale po pár metrech se to opakuje

Ještě mě napadlo , nemá parazity?

aida
hodnocení

To jsem preventivně taky odcervily

hodnocení

0x

Jaká je to rasa? jak starý je to pes? Toto je velmi důležité. Buldoci to mají složitější.

doplněno 06.09.22 17:13:

Nedá mi to. Mohou to být ucpané a zanícené anální žlázky. A jestli ještě bolestí naříká, jsem přesvědčená, že má s nimi problém.

Čištění análních žlázek

aida
hodnocení

Děkuji za radu, zítra s ní jedu na klínku tak uvidíme co mi řekne 3 veterinář

aida
hodnocení

Je to jezevčík a má 9 a půl 2 veterináři to vyloučili anální žlázky jsou vporadku

Aido, jtste zbrklá :-D Všechny tyto informace měly být v dotazu. *mir*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma anální žlázky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]