Mám 8 letou fenku jezevčíka nedávno mi začala jezdit po zadku byl jsem s ní u dvou veterinářů a nikdo mi nic neporadil.ortopedicky a neurologický je vporadku.dnes mi byl udělán rozbor krve a sono břicha a taky vporadku.Dekuji za každou radu.protoze to utrpení se na ni dívat jak pláče je hrozné
Pes "sáňkuje", když má škrkavky nebo jiné červíky .To odčervení asi nezabere do druhého dne.Netuším,jestli může mít pes hemoroidy jako člověk,ale to by vám měl říct veterinář.Každopádně jí můžete otvor něčím pravidelně mazat,aby jí to nesvědělo a nejezdila po zadku.Poraďte se u veta., čím to mazat.. Pro začátek jí můžete otírat vlhčenymi ubrousky..
mi tak začal saňkoval buldoček...byl jsem laik a měl z toho srandu...až si protrhl -poškodil ten otvůrek a bylo po srandě a lital jsem se psem na veterinu...byla tam infekce a hnisalo ...po vyléčení mi doktor vysvětlil co to jsou u psa anální žlázy-má dvě vedle kořene ocasu které se mohou ucpat a jak je vymáčknout...takže jsem to pak dělal pravidelně i u dalšího hafíka a dělám to i teď u toho co je po něm...skutečně nic to není a zvládne to myslím každý...psa to vymačkávání určitě nebolí...píšete že to vyčistili...no já bych to raději zkontroloval...to sáňkování po vyčištění -vymáčknutí sekretu-se mi nezdá...viděl jste tedy jak to vymáčkli?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.