Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mi zabilo slepici za bílého dne

Od: lukasbt odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o radu dnes v 11 hodin dopolene mi něco zabilo slepici. Syšel jsem zápas a hned jsem vyběhl a během 40s byl u kurníku a nic jsem nikde neviděl, v kurníku spostu peří a slepice prokousaný krk. Měla prokousnutý krk a netekla z ní žádná krev nedokážu si to vysvětlit jak to ten dravec mohl stihnout... Fotky v příloze, prosím poraďte co to mohlo být a co zabere, slepice jsou ve výběhu za dvěma ploty a pes ležel na terase a nereagoval... Pokud by to byla Kuna zabere ultrazvukový plašič?

Co mi zabilo slepici za bílého dne
Co mi zabilo slepici za bílého dne #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Připomnělo mi to můj případ, který jsem nedávno řešila v dotazu: Co zakouslo mladou labuť? viz 17.8. Tam tipovali amerického norka a kunu. Taky se to muselo stát už ráno za světla.

hodnocení

0x
Kuna či liška. Vteřinová záležitost.
Prohlédni, zda-li není v ohradě někde díra. Lišák se klidně prokouše skrz.
liska5

Liška by si ji snad odnesla.../?/

Pokud bude vyplašená tak ne. Já před měsícem měl zakousnutou slepici pět metrů za kurníkem a lišák už pryč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]