Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour močí a kálí v kuchyni

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

náš druhý nejstarší kocour začal močit a kálet v kuchyni. Dělá to už asi druhý týden a nemůže si zvyknout na to, že máme nové kotě doma. Předtím jsme dostali kocourka, kterému je rok a s tím se už jakž takž snese ale není to ono.

Mohou za tím být různé strachy nebo naschvály ale proč je takový? Řeším to a zajímalo by mě, zda tu někdo má podobnou zkušenost.

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jp
hodnocení

1x

Myslím, že si značí své území, příchod nového kocourka je pro něj rušivý. Tak to dělají kocouři pokud běhají na volno, značkují si močí to svoje, sama to vídám na svém pozemku. Zeptejte se veterináře co on na to, rozhodně kocoura netrestejte, je to zvířátko a oni mají svá pravidla, své instinkty.

hodnocení

I toto mne napadlo, byť je kastrovaný.

hodnocení

0x

On by byl nejraději sám a to nové kotě mu hrozně vadí. Měli jsme doma něco podobného. Kdysi jsme mívali i několik koček, ale to byla rodina. Když poslední umřela, tak jsme si pořídili kocoura, jmenoval se Vigo. Známá mi tvrdila, že potřebuje společnost. Blbost! Jenže tenkrát... pořídili jsme si kočku, Marušku. Vigo ji neměl rád a tiše trpěl. Jednou ji dokonce zahnal na krajní větev stromu a shodil ji - na poslední chvíli jsem ji chytla. Vigo byl čím dál divnější, sice žral a tak, ale prostě divný. A jednoho dne jsme ho našli na dvoře mrtvého. Myslím si, že toho na něho bylo moc. Když nám tak za rok tu Marušku zajelo auto, tak od té doby už žádné kočky nechci.Úplně jsem na kočky změnila názor, najednou máme na zahradě tolik ptáků a když se chci pochuchlat, tak jdeme ke známým, ty kočky mají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]