Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes má zlomenou packu nemám na operaci co dělat?

Od: karbanatek® odpovědí: 16 změna:

Zdravím mám Amerického Staforda a v květnu si zlomil při běhání packu (poslední část nohy). Samozřejmě byl jsem u veterináře a cena zákroku 7000 kč ař 10000 kč které samozřejmě nemám . Mám zatím 4000 kč stranou , ale už nechci vidět jak trpí co dělat?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

V květnu si pes zlomil nohu...a Vy to JIŽ DNES "řešíte"?

Hned v květnu jste se měl domluvit s veterinářem na splátkách, operaci okamžitě provést a DRUHÝ den jste si měl najít brigádu (když už si ve svém současném zaměstnání nejste schopen přijít ani k 10 tis Kč).

nov
hodnocení

6x

Také mě to zarazilo, v květnu a je srpen! Copak jste na světe úplně sám, bez rodiny, kamarádů..kdo by vám půjčil peníze? Chudák pes, možná už to ani zoperovat po tak dlouhé době nepůjde. Když si pořídím psa, musím počítat i s nenadálými výdaji. Nejen kolem něho. ..

hodnocení

6x

A proč máte psa, když jste úplná socka?

doplněno 01.08.22 11:54:

Koukám, že vaše dřívější dotazy jsou neméně inteligentní.

hodnocení

5x

Řešte to okamžitě. Splátky u veterináře, pokud veterinář uzná, že je ještě nějaká šance na zlepšení. I za cenu nového záměrného zlomení již špatně srostlé kosti. O dočasnou půjčku zkuste požádat původního majitele štěněte. Myslím, že existují i kluby majitelů jednotlivých plemen psů, tedy i stafordů. Kdysi jsem kdesi četla, že v případě zvířete v nouzi si navzájem vypomáhají. A další zaměstnání nebo brigáda Vás také nemine.

Nemá cenu Vás teď dodatečně vychovávat. Ale je to hrůza.

hodnocení

3x

Utratit... majitele.

Pokud byste se nedomluvil splátky u veterináře, mohl jste si půjčit od rodiny. A v nejhorším případě si vzít půjčku... Když si lidé jsou schopni půjčit kvůli novému telefonu nebo jiné blbosti, tak kvůli zdraví prakticky člena rodiny by snad váhat neměli.

Mimochodem štěně amstafa taky nestojí stovku... zač jste si jej pořídil?

hodnocení

3x

Teď už mu noha srostla blbě, takže operace dnes bude stát 25 tisíc. A buďte rád, že nejste obžalován z týrání zvířat.

jola*
hodnocení

2x

Zkuste se domluvit s veterinářem na splátkách.

hodnocení

1x

Psa utratit. To bude taky něco stát. Raději, ať pes nemá bolesti s Váma.

re4zon
Mam lepsi navrh. Vezmu si psa, pokud se majitel utrati sam.

re4zon: Platí...Na tu injekci se spolu složíme.

Všichni tři *zdravi*

...hlásím se jako třetí mušketýr...a bude to na čtvrtiny.
Teď po cca 2 1/2 měsících je naděláno víc škody než v tom květnu. Pokud to nesrostlo dobře, tak zlomit a reoperovat, což bude jednoznačně dražší než původní operační zásah.Do doby než se staford zranil tak vám jistě zvedal sebevědomí a vy jemu ani nepomůže se zraněním.Modlete se aby pes nepochopil situaci a nevyřešil jí.

Kluci, přispěju vám. To je zoufalost.

Psa ke mně, reoperaci zaplatím. Na výše zmíněnou injekci velice rád přispěji... I když, tazatel si ji už asi šlehl, nějak nereaguje...

hodnocení

0x

V květnu - JE SRPEN *cert*. Proč jste sem tento dotaz nedal IHNED? Nevím odkud jste, ale pokud někdo akutně potřebuje na operaci psa, tak je mnoho možností. Od nejhoršího - vzít si půjčku, ale co taková brigáda? Netuším odkud jste, ale krátkodobou brigádu jde sehnat i na zapadlé vesnici. Pokud jste z Prahy, můžete zítra nastoupit.

pepino99
To je snad vtip ne :( tohle někdo nemůže myslet vážně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]