Nejste přihlášen/a.
Ahojík přátelé a majitelé pejsků. Potřebovala bych sdělit vaše praktické zkušenosti se psími hotely. I když je to pro mne hrozná představa, vím, že občas budu potřebovat pejska (věk kolem jednoho roku) takto pohlídat cca na týden a nemohu to zřejmě řešit jinak (nejsou příbuzní a kamarádi, kteří by se ho mohli ujmout a nemohu ho mít ssebou). Zajímaly by mne zkušenosti především s hotely v Jihomoravském kraji.
mám zkušenost jen s jedním, není v JM kraji a je to tak, že náš pes je zvyklý volně běhat po zahradě tak první muka bylo 14 dnů v kotci, to doma je maximálně pár hodin když přijde hodně bojavá návštěva. Druhá věc, nejspíš tam chytila nějaký ekzém na noze, vyléčilo se to. No a to nejhorší nakonec po návratu nás vůbec nevítala jako jindy když jsme ji strčili k někomu známému, to se hnala jen nás viděla. Z hotelu sotva měla sil skočit do kufru a nejméně týden nebo 14 dnů s námi nemluvila, prostě duševně nějak úplně v háji jak pod drogama. Přitom majitel hotelu má chov s podobnými psy. Letos jsme ukecali sousedy, tak si to zkusili nanečisto, zjistili že je neroztrhá (máme rtw) a nakonec se jim to prý líbilo a sousedka dokonce když se nevrhla do žrádla tak jí celou misku dávala granuli po granuli, prý u ní byla nejméně půl hodiny každý den. A když jsme přijeli, to bylo radosti, jejda.
Takže do hotelu již nikdy více (nikdy neříkej nikdy).
Jestli najdete hotel, dobře, moc dobře ho prověřte. Kamarád dával pudlíka do hotelu. Nahlásili jsme se na prohlídku. Neměli kotce, spousta zvířat byla v domě. Vypadalo to jako v ráji. Ale pak tam známá přijela nečekaně a několik psů bylo v garáži uvázaných nakrátko na řetězu v nedýchatelném vzduchu bez misky s vodou.
Ten hotel byl od Ostravy na Opavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.