Nejste přihlášen/a.
Byla jsem u odebrání paspárku na přední pacce.No, jako posera nejsem, ale v momentě kdy vzal do ruky pilku, aby ten malý kloubík odříznul, se mi udělalo trochu slabo Vím, nebyla to nijak velká operace, ale když řežou do někoho, kdo je váš přítel, nic moc
Jestli chcete vědět, jak to vypadá, najděte si to na netu, lidských úkonů je tam dost, možná budou i zvířecí.
Malokdo cizi (Vet) ma rad, kdyz se mu nekdo kouka pod prsty pri "osemetne" praci. Ale domluvit si to muzete zkusit, oslovit tri veterinare a nejak to zahrat tak jakoze
ehmm mmm, prosivas a bylo by mozny ze bych z povzdali koukala, nenatacela, byla dezinfikovana a mela rousku, ja si rada priplatim mmm ehm blabla bla brek škyt je to muj milašek blek brek, nikde to nereknu jen mezi nama pššt škyt, krve se nebojim a ani neomdlivam tady jsem v pohode...
urcite se s jednim ze tri VETu domluvite a i bez priplatku...
edit : jo tak chlap a jeste uz to ma objednany a jen ze zvedavosti? Hmm tak stale mas cca 20% sanci se domluvit chlape. Prece jen chlap co ma kocku tak to treba bude mit zenske vlohy stejne jako nejaka panicka... Hele domluvit se jde vzdycky je to jen o vyjednavacich schopnostech a tve motivaci. Pouha zvedavost muze byt silna anebo slaba motivace, neumim posoudit. Ale uz jen to, zda dokazes pri odporu odvolat kastraci, muze byt pro tebe challenge, jak se otestovat
Tak podíval?
Na to stačí youtube,nepotřebuji žádného doktora.
http://www.youtube.com/results?search_query=kastrace+ko%C4%8Dky
To je zajímavý dotaz - fakt nevím, co si od toho slibujete
Párkrát jsem veterináři pomáhal i při různých operacích, ale nic tak extra zajímavého to není. Podobně jako když zabíjím králika, ty orgány vypadají dost podobně. Jen já mám tu výhodu, že ten králík to nepřežije a není to, na rozdíl od veta, vnímáno jako problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.