Zdravím, už mi pár dní trápí vývoj mojí bojovnice. Zdá se mi, že trpí bakteriálním rozpadem ploutví.. četla jsem mnoho článků a příspěvků v poradnách a vše mě k tomu vede. Mohl by mi někdo říct, zda se opravdu o toto jedná? Jestli ano, dá se ještě něco dělat? Přikládám foto, jak betta vypadala v lednu a jak teď..
Dobrý den, také mám zkušenost s tímto onemocněním rybky. Zkuste celé akvárko vyčistit, všechny umělé rostliny vyvařit a pokud máte živou rostlinku, vyměnit za novou. Vodu dle velikosti akvarka přisolte, já na cca 18l.dávám kávovou lžičku. Poté dám regulátor a nechám tak 20.min.profiltrovat.Pak si rybka užívá pohodičku.Bohužel ta předchozí to s tímto onemocněním nedala. Držím palce..
khor
Dobrý den, já si nejsem jistá, zda tím opravdu trpí, ale přijde mi to tak. Chová se úplně normálně, jenom ty ploutve mi to připomínají. Včera, když jsem viděla, jak ryba byla zavrtaná a spala v umělé kytce, tak mi hned napadlo že se mohla poranit o okraje. Vy si myslíte, že je to BRP?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.