Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už mi pár dní trápí vývoj mojí bojovnice. Zdá se mi, že trpí bakteriálním rozpadem ploutví.. četla jsem mnoho článků a příspěvků v poradnách a vše mě k tomu vede. Mohl by mi někdo říct, zda se opravdu o toto jedná? Jestli ano, dá se ještě něco dělat? Přikládám foto, jak betta vypadala v lednu a jak teď..
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
paly
0x
Dobrý den, také mám zkušenost s tímto onemocněním rybky. Zkuste celé akvárko vyčistit, všechny umělé rostliny vyvařit a pokud máte živou rostlinku, vyměnit za novou. Vodu dle velikosti akvarka přisolte, já na cca 18l.dávám kávovou lžičku. Poté dám regulátor a nechám tak 20.min.profiltrovat.Pak si rybka užívá pohodičku.Bohužel ta předchozí to s tímto onemocněním nedala. Držím palce..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]