Nejste přihlášen/a.
Jaký máte názor na kastraci fenky dalmatina, štěňata mít nemůže pro oční vadu, je jí 1,5 roku? Stále váháme. Předchozí fenka zemřela na rakovinu velmi mladá, tak u této bychom se toho rádi vyvarovali. Dík za názor.
Já mám druhou kastrovanou fenku. Obě měly zhoubné bulky v mléčných lištách. Právě ženské hormony jsou spouštěči. Navíc, rád se přidává zánět dělohy. Myslím si, ale jen myslím, že nával nevyužitých hormonů pro fenku je obtížný. My známe jen krvácení a falešné březí, ale ono to bude hodně složitější. Bubu se dožila 15ti let a Dorka měla 17. Já hlasuji pro. Kastrace není zas až tak velký problém.
Rok a půl, hm - mám kastrované dvě psiny, jednu jsem bral k sobě v době, kdy procházela chemickou kastrací, to jsem zarazil a ve dvou letech šla na operaci. Druhou vet doporučil kastrovat po třetím hárání, šla v necelých dvou letech. Asi to bylo docela brzo, obě psiny zamrzly v pubertě.... Jedna má teď čtyři roky, druhá pět a blbnou jako puberťačky, tak nějak nedospěly. Tím neříkám, že mi to vadí, jen to zvažte. Mmchdm, důvod kastrace u mých psin byl jiný, prostě mám míchanou smečku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.