Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jezevčík přestal jist Papa jenom piskoty

Od: katka* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den mám 11 jezevčíka přestala jist granule psi konzervy jí jenom piskoty nevím co sní děkuji Katka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Co na to říká veterinář?

jola*
hodnocení

4x

Nemá něco se zubama? Třeba ho to bolí...

dada*

jediná možnost je jít k veterináři, tady asi lékařů moc nebude,d

hodnocení

2x

Jak to dlouho trvá? Mám jezevčíka 12 let, a v době hárání taky špatně jí. Dělám jí večeři, zeleninu, vločky a maso a v té době některý den se jen napije. Dám jídlo do ledničky, druhý den ohřeju a většinou to sní. Piškoty jí dávám málokdy, občas nějaké mlsky hlavně na zuby a na klouby. Pár granulí má stále v misce, ale ty jí jen občas. Pokud by byla nějaká skleslá, bez nálady, navíc, kdyby nechtěla jíst víc dní, tak bych s ní zašla na veterinu. A není jí nějak smutno? Já si ji přivezla jako dospělou a to opravdu nic nechtěla, stýskalo se jí.

hodnocení

0x
Když jsem nechtěl něco jíst, máma mi to vzala a nedostal jsem nic. Dala mi to samé znova až při dalším jídle. Málokdy jsem vydržel odmítnout podruhé. Hlad mne přesvědčil.
Seberte mu piškotky a nechte pořádně vyhladovět. Pak si najde i staré granule.

hodnocení

0x

Já vím, že v tomhle nebudu mít pravdu, ale už 3 týdny se takto trápíme. Dorka, 17 let njakou dobu nejedla vůbec, jen hodně pila a hodně čurala. Vet pravila, že má ledvinovou nedostatečnst, zakázala bílkoviny a dala nám léky, které odmítám do ní cpát násilím. Ale pivní kvasnice, Pangamin, ten má tráda a také od veta BanaMax sní. V současné chvíli trošku jí, ale maso ne. Včera na snídani piškoty, na oběd knedlík a zelí, maso nechala. Dnes na snídani 2 piškoty, na oběd uvařený krůtí krk, maso nechala a vlasové nudle vybrala.*alene* Už neléčím, jen rozmazluji. Srdce mi usedá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]