Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik křepelek do klece

Od: thunder odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

budu si pořizovat křepelky slepice do klece, mám jí 120x40x40, kolik se jich tam vejde? 15, 20? jen slepice na vejce, děkuji za odpovědi, případně za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

0x

křepelky máme, v kleci je jich osmnáct až dvacet, to mi připadá ideální, nešlapou po sobě, neklovají se. U klece mají boudičku ze dřeva, kde většinou spí.

thunder
hodnocení

v tom rozměru je započítané i popelistě, které má 40x40x40, takže by jste mi doporucila do klece 120x40x40 okolo tech 20 slepic?

etana*

Ano, ale víc ne. Profesionální chovatelé, kteří prodávají kuřata je mají nacpané v klecích po větším množství, ale na snášení přeci jen potřebují trochu pohodlí. Když jsou moc nacpané, stačí jedna vzteklá, agresivní a celé hejno je v loji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]