Nejste přihlášen/a.
300 km je v 21.století v civilizaci otázka necelých tří hodin ve vlaku, v autě. Nebudete se tam muset prosekávat buší a ten, co to nabídl zde dlouhodobě působí dojmem rozumného člověka, co z ničeho nedělá vědu a umí si poradit. Já bych to být tím nastupujícím zvážila. Berger nikam jezdit nemusí, to snad ten, co potřebuje psa ohlídat. Stejně bude zavřený v léčebně, tak těch návštěv nejspíš moc nebude.
Čistě teoreticky - k někomu, jako jsem já. To by záleželo na pár věcech - odkud jste, jak se psina snese s dalšími psy, bude ochotna zapadnout do smečky? Nejsem abstinent, mezi psy občas chodím picnutý, jak by to snášela? Je zvyklá být venku? A také - bude se psina k Vám chtít vrátit? Bude v období léčby hárat?
Liberec, škoda, 300km daleko. Třeba se ozve podobný cvok jako já někde poblíž. Já to večer zkusím probrat s přítelkyní, ale prostě jste daleko, no.
U nás v baráku funguje paní /bývalá koňařka/, která pořád pečuje o nějaké psy. Jednou si dala inzerát, že pohlídá lidem psa během prázdnin, a už jí to zůstalo. Né, že by hlídala Vám. Ta už má rozpis dlouho dopředu. Ale což si dát inzerát blízko bydliště. Nemusíte psát o protialkoholní léčbě, ale o dlouhodobém pobytu v řádu měsíců, kdy budete mimo bydliště, kde psa nemůžete mít u sebe. Jsou tací, jak tady občas čtu, co si takového psa moc přejí a nemohou si ho dovolit z různých důvodů, a na pár měsíců by si ho třeba rádi vzali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.