Nejste přihlášen/a.
Ani když mu tam dáte nějaký kus svého oblečení. Něco starého, nepraného, z čeho Vás bude cítit? Napadla mne taky geopatologická zóna /nad křížením nebo jen průběhem potrubí/, ale když by se pelech přesunul jinam, tak by to mělo být O.K. A taky, zónu by vnímal už i dříve. Jen prý za úplňku a novu jsou na to živočichové citlivější. Nebyl ten pelech i deka v něčem prané, co mu nevoní?
To je velice nepříjemné. Já jsem zažila, že mě pes volal ven. Chtěl, abychom v bytě nebyli. Dlouho a vytrvale. Zkontrolovala jsem plyn a elektřinu a všechno. Nic, jen pes nechtěl, abychom byli doma, volal nás ven, pryč z domu. Úplně jsem se bála usnout, protože on si šel lehnout k domovním dveřím. Jasně že byl vyvenčený, najezený, vodu měl, žádná v okolí nehárala. To jsem všechno věděla. A háravku jsem na něm poznala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.