Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes si nechce lehnout na místo

Od: bh odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, prosím o radu. Ze dne na den si pes odmítá lehnout na pelech a neustále k němu čuchá, ale odmítá na něj i stoupnout. Pelech jsem dala pryč a na to samé místo jsem dala deky, taky k nim čuchal a odmítal si lehnout...normálně na povel "místo" reaguje, teď jenom stál a koukal. Když jsem ho vzala a dala na místo ihned utekl

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dany
hodnocení

2x

Nevime, zda je to v byte nebo kde?

Psi se udajne vyhybaji (geo)patogennim zonam, takze tam mohl vzniknout geo zlom, nebo soused pod vami neco nainstaloval nebo psovi ruplo v kouli. Malo informaci.

Zkuste kocku, ta udajne naopak tyto (geo)zony preferuje, vyhledava.

bh
Je to v domě, bez sklepa. Přízemí. Kočku nechci jsou to mrchy.

ltz
hodnocení

0x
Tomu psovi tam něco vadí, čemu my asi nerozumíme, ani to neumíme vnímat. Asi je třeba pelech přemístit na jiné misto.
bh
Pekech premisten, nechce si na nej lehnout. Pelech vymenen a premisten taky na nej nechce.
litvi
Kde tedy v noci spí?

liska5
hodnocení

0x

Ani když mu tam dáte nějaký kus svého oblečení. Něco starého, nepraného, z čeho Vás bude cítit? Napadla mne taky geopatologická zóna /nad křížením nebo jen průběhem potrubí/, ale když by se pelech přesunul jinam, tak by to mělo být O.K. A taky, zónu by vnímal už i dříve. Jen prý za úplňku a novu jsou na to živočichové citlivější. Nebyl ten pelech i deka v něčem prané, co mu nevoní?

hodnocení

0x

To je velice nepříjemné. Já jsem zažila, že mě pes volal ven. Chtěl, abychom v bytě nebyli. Dlouho a vytrvale. Zkontrolovala jsem plyn a elektřinu a všechno. Nic, jen pes nechtěl, abychom byli doma, volal nás ven, pryč z domu. Úplně jsem se bála usnout, protože on si šel lehnout k domovním dveřím. Jasně že byl vyvenčený, najezený, vodu měl, žádná v okolí nehárala. To jsem všechno věděla. A háravku jsem na něm poznala. *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]