Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Druh brouka

Od: josefatos odpovědí: 4 změna:

brouk vyskytujici v obyvacim pokoji

děkuji

Druh brouka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

1x

Foto je špatné, neuvádíte velikost. Nejpravděpodobnějí vypadá na střevlíčka černého. Běžně se vyskytující brouk.

Druh brouka #2

hodnocení

0x

Toto není střevlík, ale nějaký brouk, který rád zalézá dovnitř. Míváme ho v hospodářské budově i ve sklepě. Vezmu a vyhodím. Prostě hledá úkryt. Nic nedělá.

jiofa

sisi: O čeledi Carabidae (střevlíkovití) ani na chvíli nepochybujte. Při lepší a ostré věrné fotografii napíši přesně jeho název a nikoliv nejpravděpodobněji, jak jsem uvedl výše. Zkuste tedy určit o jakého brouka se pravděpodobně jedná.

Já takový znalec nejsem, mně šlo spíše o to, aby brouka vyhodili ven a hned nezabíjeli, jak je to většinou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]