Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motýl..pozná nekdo

Od: radek123 odpovědí: 5 změna:
Každý rok k nám přiletí tak na týden a pak až zase za rok .je černý a při rozevření ma okraje modro fialové...nádhera.rad bych věděl aspoň název...všichni se na něj vždy těšíme..
Motýl..pozná nekdo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

9x

Otakárek to není určitě. Podle mne jde o batolce duhového. Podle skvrn a co popisujete je to na 99%. Nádherný motýl zejména lužních lesů.

Motýl..pozná nekdo #2
Motýl..pozná nekdo #3
hugg*

Ano, nejspíš to bude batolec. Zbylé 1% mě napadá ještě bělopásek topolový.

liska5
hodnocení

6x

Ta fotka je roztomilá. To spíš určím výrobce té lavičky. :-D ...No, asi otakárek fenyklový. Ten má modrý pruh na zadních křídlech. Krásně plachtí a rád sedá na vyšší neposečené byliny.

radek123
hodnocení

Ano děkuji to je přesně on .jo rychle popadnout telefon a cvak ještě jsem cekal zda nepootevre kridla ale bohužel..tak moc děkuji..snad ještě přiletí .je to krasavec.
hugg*

Jen pro porovnání s otakárkem.

Motýl..pozná nekdo #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]