Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sperma u štěněte

Od: monanana odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Možná někoho pobavím a možná i naštvu. Má otázka zní: může téměř sedmiměsíční štěně dobrmana produkovat sperma? Při rozruchu občas " vystříkne". Jedna nejmenovaná veterinářka mi sdělila, že takto mladý pes sperma určitě nemá a že se jedná o smegma. Opravdu se o smegma nejedna. Je to zdravý a kontrolovaný pes a sperma to podle lékaře je a je to v tomto věku dokonce běžné. A tak jsem moc ráda, že to není naše veterinářka. :))

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že pohlavní dospělosti dosahuje většina psů v 6 měsících, tak to určitě může být sperma.

Paní veterinářka asi chyběla na základce v přírodopisu... jinak by se jí nepletly ty "cizí termity" a nemohla by tvrdit, že se jedná o smegma.

monanana
hodnocení

Děkuji za odpověď. Ano sperma a smegma vypadá rozhodně dost jinak. Jen mě pobavilo i to, kolik lidí se jí zastalo. :-D

hodnocení

0x

Říká se, že pes pohlavně dospěl, když při čurání zvedá nožku. Do té doby přičapne jako fenečka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]