Nejste přihlášen/a.
Dobrý den . Zajímá mě názor lidí se zkušeností převozu rybiček v přepravních sáčcích.Skoro každý prodejce tvrdí něco jiného o tom jak dlouho mohou ryby zůstat v přepravním sáčku. Podělte se se svoji zkušeností pokud máte Děkuji.
PS je mi jasné že záleží na druhu ryb.
A jaké zkušenosti chceš konkrétně slyšet?
Já jsem převážel rybičky z prodejny do akvária asi 3kilometry v igelitovém sáčku v brašně na kole. Cesta trvala asi 15minut a dalších třicet minut mi trva oběd.
Ryby jsem pak dal i se sáčkem do akvária a všechny tu cestu přežily.
Asi když půjdu kupovat rybičky do krajského města, tak si nechám návštěvu aquaristiky úplně na konec a pak budu co nejkratší a nejrychlejší cestou spěchat domů k akváriu.
Záleží na teplotě. V zimě to nemusí přežít žádná.
Jinak lze vzduchovat balónkem s trubičkou /pokud je převoz delší/. Ještě před pár lety se rybičky běžně převážely v igelitových pytlících v polystyrénové bedně vlakem přes celou republiku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.