Nejste přihlášen/a.
V porovnání s velikostí cihly je velikost +- 50cm ( s ocasem 90 cm) Pokud je to focený v ČR, pak jediná možnost je mladá vydra ale ta má jiné uši a přerostlá kuna by měla zas jiný ocas. Takže z naší fauny to není. Kde je to focený? ZOO, Španělsko?
Můj tip je jagurandi-(Puma yagouaroundi).
Zkuste kontaktovat v některé ZOO kurátora pro savce ( šelmy) nebo na BiiLib.cz pana dr, Anděru - biolib.cz/... docela by mě to taky zajímalo, tak pak sem dejte odpověď.
Z u nás žijících zvířat připadá v úvahu hodně velký tchoř tmavý nebo což bych viděl jako nejpravděpodobnější že někomu utekla fretka domácí.
fretka / tchoř vypadá naprosto jinak; vyfocenej živočich má dlouhej liščí čenich, fretka / tchoř má kratičkej tupej čumáček (kterej jí právě dává roztomilou vizáž), nesouhlasí ani ocas (ten je na fotce taky jasně vidět), freka / tchoř by ho měla nejen chlupatej, ale i o něco kratší (trošku atypická se mi na fretku / tchoře zdá i ta vejška, vyleze jistě leckam (v rámci nějaký situace by se na focenym místě ocitnout mohla), ale primárně by se měla vyskytovat na zemi, neni to kuna nebo kočka)
co oba blbnete?, zvětšete si pořádně tu fotku, a uvědomte si, že to stvoření má jasně vůči obličeji protáhlej čenich, což naprosto a zcela neodpovídá ani fretce / tchoři, ani jaguarundimu (jasně kočičí tupější čenich), a ani tý vydře;
čenich odpovídá lišce a nejspíš i kuně; kdyby nebylo toho nešťastnýho ocasu, asi by to jednoduše měla bejt kuna, taky je nakonec možný, že to, co většina z nás považuje za ocas, neni ocas, ale kus větve (i když mně, ať se snažim sebevíc, se nedaří si tuhle větev rozumně navázat na ostatní větvoví)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.