Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kýla u psa

Od: tereza* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám tříměsíční štěňátko, které má pupeční kýlu. Navštívila několik veterinářů, abych si poslechla více názorů na tu kýlu a každý mi říká něco jiného.
Někdo mi říká ať ji necháme uříznout, někdo zase říká, že ať počkáme do 6 měsíců pak pokud by nezmizela tak by byli pro aby se odstranila a někdo říká ať to neřešíme vůbec že pokud není fialová a není tvrdá tak to nemáme řešit.
Jenomže tím jak roste, tak mu roste i ta kýla.
Jak byste postupovali vy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

5x

Jestliže se kýla zvětšuje, není co řešit.

astik
hodnocení

3x
Já bych dala na řadu svého skutečně osvědčeného veterináře (ne jen, že nějaká paní je spokojená...). A rozhodně si zjistila na netu u více pejskaru jejich zkušenosti. Což zrovna děláte. Když jsme hledali veterináře pro našeho pejska kvůli nožičce, operaci, tak to trvalo cca 14 dní, než jsme ho po celé ČR našli. A výsledek je 100%♥ Sousedka měla čivavu s kýlou. Velmi dlouho to neřešili. Nakonec na operaci musela. Najdete si na netu zkušeného a lidmi na 99% vychvalovaného veterináře a zavolejte mu. Chápu, že toto rozhodování je těžké. Ale spousta veterinářů jsou k ničemu. Léta zkušeností. Hledat a hledat toho pravého. Držím palce
astik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pupeční kýla

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]