Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu mám doma kocourka má přes měsíc,je pátý den po odčervení a dostal frontline kapku na odblešení.Je to nalezenec.Pořadně baští a pije je živí a nejeví žadné známky nemoci,ale ve výkalech jsem objevila malilinko krve.Tak potřebuju poradit jestli s ním mám letět na veterinu nebo to je po odčervení.Mám doma ještě ročního hafíka tak mám strach ať mi něco od toho tuláka nechytí a hlavně ať něco nezanedbám.Nemám s chovem žádné zkušenosti,tak jsem ze všeho vyplašená.děkuji za odpovědi a všem přeji krásný den!
Měli jsme s kočičkou ten sám problém, půl roku jsme chodili na různá vyšetření, dávali prášky a stále nic nepomáhalo, jediné čím se to dalo dopořádku jsou granule na citlivé zažívání, ale jakmile sní něco jiného třeba i normální kapsičku tak se jí to zase objeví. Od jednoho veterináře nám bylo řečeno, že je to u některých koček normální. Ale jinak je zdravá, odčervujeme atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.