Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěkot - venčí psa v noci

Od: morella odpovědí: 6 změna:

Soused, který pracuje na směny, velmi často pouští psa kolem 4.00 hod. v noci, někdy i dříve na zahradu, psisko lítá nahoru dolů a štěká jak za bílého dne, někdy i čtvrt hodiny, no a přitom pochopitelně rozeštěká všechny psy v okolí. Je to doslova hrůza, snad nemusím líčit, když se člověk opakovaně probudí a do rána nezabere a potřebuje vstát aspoň o půl šesté. Trvá to už dlouho, ale jelikož je zde psů hodně (stará čtvrť rodinných domků), dlouho mi trvalo, než jsem na to přišla, čím to je. Soused (bydlí zde asi pět let) je velmi prostoduchý a má manželku s hulvátskými způsoby. Je to neštěstí pro celé okolí. Poradíte mi?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

0x

Co se s ním zkusit domluvit?

lucies*
hodnocení

0x

A co na ně volat policii pro rušení nočního klidu? Po pár pokutách by si to mohli rozmyslet.

martina30*
hodnocení

0x

Ve 4 hodiny ráno bych ho zabila.Stěžovat na obci na městě,policie znáteto nic moc neudělá,ale domluvit by se s ním třeba dalo.Přes den bohužel může štěkat*nevi*

hodnocení

0x

Nebo zkuste toto: kolumber.com/...

Nebo toto: antistek.cz/...

svadlenka
hodnocení

0x

Není pravda, že s tím policie a obec nic neudělá. Jen pokud si to necháte líbit. Neustále si musíte stěžovat, volat policii denně, vše se eviduje a není možné, aby to na radnici ignorovali. Spojte s s více sousedy a neustále se ozývejte!

morella
hodnocení

Velmi všem děkuji za rady, účast ostatních vždy potěší, naštěstí se věc vyřešila "sama", zřejmě některý ze sousedů byl rychlejší a pořádně mu vyčinil, protože od té "osudné" noci hrůzy se pes prakticky ozývá jen ve dne, děkuji, m.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]