Dobrý den, mám jezevčíka (5 let), který v poslední době pořád bezdůvodně kňučí. Je pravda, že jsme se před 3 měsíci přestěhovali z bytu do baráku, ale má nás pořád všechny pohromadě, nikdo neodešel, jen místo se změnilo. Třeba když ho mazlím, tak u toho kňučí. Byla jsem s ním i na veterině a všechno se zdá být v pořádku. Věnuji se mu každou volnou chvíli, spí s námi v posteli, válí se na gauči a má opravdu všechno. Nevíte co s ním? Má někdo podobnou zkušenost?
Dobrý den, spekulace - na původním místě měl nějakého psího kamaráda (v domě nebo při venceni) a ten mu chybí, resp. stýská si. Zdravím! doplněno 24.05.22 16:18: No, možná to je kamarádka (fenka). Holt, láska bolí.
Třeba cítí tu změnu a působí to na nej.Jako pejsek nic nechape, jestli už to tak zůstane. Všude kolem něj je to jiné, než byl zvyklý. I při venčení je všechno jinak, jiná trasa, předtím si všechno pamatoval. Asi by to chtelo něco podniknout, co by ho zaujalo, nějaké hry třeba s míčem na prochazce, nebo tak něco, aby si ta nová místa oblibil.
No proste zmena prostredi...neni tam zvykly, co cekate?
kamila
Čekám třeba to, že po 3 měsících už by mohl být v pohodě, zvlášť když má celou svojí “smečku” pohromadě a já jsem s ním celý den doma. Kdybych věděla co s ním, tak nepíšu na poradnu ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.