Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už rok jsme bez pejska. Dřív to bývalo vždy tak, že někdo z okolí měl štěňata a nebyl problém štěně sehnat, stačilo jen dát v okolí vědět. Dnes všichni pejsky automaticky kastrůjí, takže "nechtěná" štěňata nikdo nemá, nebo možná má, ale neobjeví se v normální inzerci.
My bychom nejraději středně velkého křížence, idálně s labradorem, má pro nás nejlepší povahu. Nějakou dobu jsem sledoval bazoš, ale to je samá čivava, čivava, pitbul, ovčák, čivava. Samotných např. labradorů je málo a když už, tak jen chtějí předobjednat štěně i několik měsíců dopředu za částku 10..20 000 bez papírů. Na pár inzerátů jsem odpověděl, většinou se jednalo o dost podivné množírny, nebo o spoluobčany snědé pleti, kteří za 10 000 pod označením labrador prodávají křížence. Jednou se mi dokonce ozvali překupníci, že mi ho přivezou z Ukrajiny a od té doby mám od Ukrošů z Británie neustále odtravné telefonáty. Oslovil jsem loni dokonce i veterináře v okolí a všude mi odpověděli, ža aktuálně o štěňatech labradora, nebo jeho křížence neví a že mi případně dají vědět. Nemáte nějaký tip, kde v okolí Brna sehnat takového normálního pejska?
(Z útulku staršího nechceme, chceme, aby s námi srostlo. Jednou jsme psa z útulku měli a celý život byl vynervovaný, kdo ví, co si chudák prožil. )
Zdravím. Asi bych nezatracovala ty útulky. Ony se tam často objevují fenky, které jsou nakryté, a lidi je vyhodí. Po narození štěňat si můžete z útulku koupit štěně jen za očkování a odčervení + můžete jako projev dobré vůle dovézt i nějaké ty granule. Zkuste být s několika útulky v kontaktu. Je jaro, a to sedne touha i na pejsky, třeba se vám poštěstí. Ida
Taky jsem si toho všimla, dnes samá psí množírna, tak říkám všemu tomu bysnysu se psy. Když hledáte křížence na Bazoši, dejte do vyhledávače zdarma.
V okolí Brna, nebo Rosic není na bazoši ani jeden inzerát "zdarma" se štěnětem. Ani to nečekám, bývá zvykem minimálně 2000 dát za to, že to někdo krmil a odčervil (ono je se štěňaty hodně práce), popř. to navštívilo veterináře. Ta cena ani není to hlavní, nevadilo by mi dát za křížence labradora kolem 5k, popř.za labradora k 10k (i když bych raději křížence labradora), ale oni prostě nejsou, k najití jsou pouze chovné stanice, kde psa prodávají s pp za desítky tisíc a chlubí se, jak má vybrané rodiče, ale my chceme normálního kámoše a hlídače a ne výstavní exemplář.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.