Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhle úmrtí andulky

Od: anet odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, měla jsem 2 andulky a samec mi najednou umřel. Přitom měli opravdu všechno a i něco navíc. Čerstvou vodu, zrní, neomezené množství senegalského prosa, každý den zeleninu, vitamíny do vody,… hned ten den co zemřel jsem běžela pro nového, protože holka sama hrozně vyváděla. Mrzí mě to, měla jsem ho ráda. Stává se to běžně? Nemohla se stát chyba z mojí strany?
Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

2x

Prý jsou andulky dost náchylné na infarkt. Takže asi tam hledat důvod fatálního kolapsu. V jednom článku píši o zbytečném překrmování.

Ano, je to u andulek velice časté. Syn měl modrého Džeka. Rodina právě obědvala, on poskakoval v kleci, najednou se svalil z bidýlka a bylo po něm. Kvůli tomu smutku už jinou andulku nechtěli. Jaga.

ufolog
hodnocení

0x
A holka jak jsi donesla nového, tak byla v pohodě? Nepoznala změnu?
Ps: Není to jako když by ti umřel manžel a ten den bys do hnízdečka dostala nového?
anet
hodnocení

Měla jsem dvě klece vedle sebe a každý měl svou. Asi po 4 dnech jsem je dala dohromady a celý den na ně dohlížela. A bylo to víc v pohodě než jsem čekala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]