Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypestovat blechy

Od: bubel odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Neni jich snad na svete dost, ze he chcete jeste rozsirovat?

hodnocení

2x

Blechy se nepěstují (nejsou to rostliny), ale když už, tak chovají.

Založit bleší farmu je velice jednoduché,mně na to stačily 2 kočky, které měly volný přístup ven. Za pár týdnů bylo blech tolik, že hýbaly kobercem Musel jsem vystěhovat rodinu na chatu a denně po bytě stříkat biolit a luxovat, abych se jich zbavil.

Byly to sice blechy kočičí, ale nevěřte nikomu, kdo Vám bude tvrdit, že na člověka nejdou.

lkjhg

Blehy se pěstují na východní Moravě (Valašsko, Lašsko, ...), nemusíte hneďka počešťovat Moraváka. Čagan na tebe.

liska5

Jsem z taky Moravy. Pěstuji rostliny a chovám zvířata. Blechy patří do živočišné říše. Kdo je chce chovat, toho poštípou.

hodnocení

1x
Budeš zakládat bleší cirkus?

slon
hodnocení

1x

Jak se pěstujou blechy nevím, ale kde chytit filcky, to bych ti mohl poradit.

hodnocení

0x

Tak to chce : Velkého psa / Jednoho samečka, jednu až dvě samičky / láhev vína / trošku přítmí(atmosféru) a vono to půjde samo.

ltz
hodnocení

0x
Asi je chceš vypěstovat a někomu je hodit do bytu. Ale oni jsou děsně rychle. Než by si prchnul, stačili by na naskákat ne tebe.
.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]