Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neni to štěnice?co je to za brouka?

Od: kristyna23 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den tohoto brouka jsem našla 2× v gauči a 2× na podlaze je rychlý.Řekla bych že má křídla.má tykadla.Ale žádné kusadlo nevidím.Díky za odpověď.Četla sem o štěnicich a mám strach.poznáte ho?
Neni to štěnice?co je to za brouka?
Neni to štěnice?co je to za brouka? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

2x

Tak štěnice to není v žádném případě a co to může být jsem již v minulé odpovědi psal. Na přesné určení musí být foto opravdu mnohem lepší. Ostré a detailnější. I při veškeré snaze o vylepšení vaší foto uznejte, že s takového obrázku těžko někdo určí přesně druh.

Neni to štěnice?co je to za brouka? #3

liska5
06.05.22 19:55
hodnocení

0x

Pisivky?

hodnocení

0x

To štěnice nebude, mají jiný tvar těla. Připomíná mi to broučky, které jsme také měli. Jméno si bohužel nevzpomenu. Zkuste poslat lepší foto nebo pošlete dotaz nějaké DDD firmě (tady dole na stránce adera.cz/... na to mají i formulář) nebo napište na entomologický ústav ( entu.cas.cz/... nikdy jsem to nezkoušel, ale třeba by poradili).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]