Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už asi měsíc a půl chovám šneky africké a dnes jsem si všimla že jeden má průsvitnou ulitu. Je tak průsvitná že je zkrs ní vidět tělíčko. Na internetu jsem nic nenašla a tak jsem tady. Šnekovy jsou asi dva měsíce a je mi ho opravdu líto.
Snažím se o něj starat co nejvíc dobře, každé ráno je kropím aby měli vlhké prostředí a každé dva dny dostávají nové jídlo(jelikož jsou šneci ještě malý samozřejmě jim dávám jen např. jablko aby to mohli "ukoustnout")
Předem děkuiji za odpověď
PS: vím že vás asi nebude zajímat nějaký pitomí šnek, ale mě na něm opravdu záleží
To by mohlo být nedostatkem vápníku. Ten by se měl, podle mnou v rychlosti vyhledaných zdrojů, podávat ve formě sépiové kosti či drcených vaječných skořápek.
Nebo by mohlo jít o druh oblovky se světlou ulitou (zdá se mi být lehce průsvitná) jako na fotce tady mojeterarko.cz/... bez fotky vašeho šneka se dá ale jen hádat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.