Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké krmení pro kozy

Od: terezy* odpovědí: 8 změna:

jsem začátečník v chovu koz.co všechno můžou a nemůžou žrát.aby nedostaly něcoco jim ublíží.např. jsem koupila kukuřici a nevšimla jsem si že je v ní i zrní.naštěstí včas...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Určitě zde najdete spoustu potřebných informací pro začátečníka. Ale stejně by bylo nejvhodnější, navštívit nějakého chovatele a vyptávat se. ifauna.cz/...

doplněno 31.08.09 09:19:

Kontakt na Svaz chovatelů ovcí a koz: http://www.schok.cz/*placni*

hodnocení

0x

Příjde mi to trošku podivné, když si člověk koupí živého tvora a až pak se začne pídit po tom, jak ho krmit a jak se o něho starat. *klik* Místo toho, aby měl vše prostudováno a přichastáno předem. Propočteny náklady a rozmyšleno, jestli na to tolik roků má. Ne jen dnes a zítra, ale 365 dní krát délka života. Hm hm, nestačím se divit.*bzum*

terezy*
hodnocení

no tak zase tak pitomá nejsu.prostudovala jsem než jsem si je pořídila a studuji pořád.a nějak se začít musí.jak se říká- učený z nebe nespad,že.!a proto bych uvítala nějaké rady od zkušených.v okolí žádný chovatel není.základy co koza smí a co nesmí mám,atak jsem chtěla jen poradit s něčím novým.a potvrit si co už vím.pokud neznáte zákulisí mojí otázky ,tak je trochu unáhlené takto reagovat...přesně tak i z mé strany,nestačím se divit *bzum*

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud máte zahradu s porostem,není co řešit.My jsme kozu uvázali ke kolíku uprostřed trávy a koza za dva dny travičku spásla jako sekačka.A nevadí ji ani bodláky.Mléka dávala tolik,že jsme ho pak vylévali,zkusit vyrábět kozí sýry byla jen teoretická možnost.

JABRAKA

terezy*
hodnocení

děkuji za odpověď-máme kamerunské kozy .kozu a kozla .máme je také ke spásání zahrady.a jako domácí mazlíky.jsou opravdu přítulní.na mléko nejsou.začínám s těmito nenáročnýma kozama a později přikoupím i kozu na mléko.takže pastvu mají i seno na zimu.myslela jsem např.nějaké granule na dokrmování,řepu...;)

nohlik*
hodnocení

0x

trava a seno sem tam nejaka zelenina a stači

nikijas
hodnocení

0x

Taky mám kamerunské ovečky.To jsou mazlíci.Dávám jim seno,řepu,chleba,mrkvičku atd

hodnocení

0x

Když jsem byla malá, měli jsme kozu, je nenáročná, ale pro nic za nic se neříká-Jsi mlsná jako koza...Dávali jsme trávu, seno, tvrdý chleba, brambory, řepu, v zimě vodu.Dříve žádné granule nebyly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]