Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štípance , vyloučení štěnic?

Od: cirda odpovědí: 4 změna:
Zdravím prosim o radu syn měl nedávno Štípance byli už dříve ale na nějakou dobu to přestalo a momentálně také , doktorka vyloučila štěnice ale nevyloučila roztoče jako kompletně zároveň vyloučila neštovice . Před 6 měsíci to měl kolem krku a pod 3 zarudlé silněji fleky a teď dle foto před měsícem toto mohli by jste nějak tipnout? Díky
Štípance , vyloučení štěnic?
Štípance , vyloučení štěnic? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cirda
hodnocení

Jinak nikde jsem nic nenašel larvy , ani dospělé jedince nic nikde matraci měl novou zabalenou opravdu nikde nic ještě jsem ho nelikrat kontroloval v noci a nic

liska5
hodnocení

0x

Podobně vypadal syn, když si vlezl do spacáku, co se sušil na plotě. Pak jsme zjistili, že na stromě nad ním byla ptačí budka a kolem toho vletového otvoru se vyhřívaly ptačí blechy.

cirda

doma máme činčilu , asi dva měsíce , mohlo by to nějak souviset? nikdo se nedrbe nikdo kromě jeho ty fleky ,štípance neměl ono už to bylo ale asi pred 5 měsíci a to jich měl jen pár ... a zmizelo to , a ted už zase po skoro mesíci 3 týdnech nic ... jsem v přesvedčení že kdyby to byli štenice tak jsme uplně dostipaní všichni co vím z osobní zkušenosti a co jsem tedy videl osobně v bytě kde štenice byli , takě si myslím že by to mohla být blecha nebo nějaký jiny roztoč vracejíci se po čase. fakt nevím neštovice měl, doktorka řekla že by to mohli být nějaký mensí bodavý hmyz ale tohle bych spíš tipnul na blešku . chci si radši pořad vyvracet že to doufám nění štenice

liska5

Štěnice dělají pupínky spíš v řetízcích, často tři za sebou. Prý to od nich hodně svědí. A ty by si nedaly pauzu. Když sajou, tak se množí ...Ať si to neškrábe a něčím potírá. Třeba propolisem v lihu, tekutým pudrem nebo aspoň jablečným octem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]