Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes v naší nepřítomnosti štěká

Od: tatana* odpovědí: 4 změna:
Dobry den, mame problém s naši fenkou, která v naší nepřítomnosti stále štěká. Je jí 9 let a nikdy to nedělala. Před měsícem nám umřel po 17 letech náš druhý pejsek a od te doby problém se štěkáním vznikl. Moc si s tím nevíme rady, už jsme i uvažovali o koupi dalšího psa, pokud by to bylo řešením. Budu vděčná za jakoukoliv radu. Dekuji Taťána Janíčková

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řešení je jednoduché a celkem rychlé. Existují tzv. protištěkací obojky. Zdá se to jako trápení zvířat, ale ve skutečnosti je to ukončení trápení okolí zvířaty. Pes velmi rychle pochopí, že štěkat nemá, protože při vytrvalém štěkotu pocítí velmi malé výboje v oblasti obojku. Není to nijak bolestivé, ale nepříjemné. Čím je štěkot vytrvalejší, tím je výbnoj silnější, ale nikdy nad škodlivou úroveň. Zkuste se podívat a něco přečíst zde:

elektro-obojky.cz/...

Tak tim bych ho ja netrapila, ja si sveho vychovala, chce to trpelivost.

hodnocení

0x

Jsem docela fanda elektronických obojků, ale v tomto případě asi ne. Druhý pes by možná bylo řešení, mi kdysi pes sám také řádil, koupil jsem mu morče. Když byli sami, pokecali spolu a byl klid...

joudic*
hodnocení

0x

zlate stekani, co teprv vyti... jo no asi chybi kamos po tolika letech spolu, a ted je tam najednou zavrena sama, ale stene je spatny napad, to starsi pes nese blbe, protoze mladoch je brzy usurpator vseho, pozornosti i zradla.. videl bych to na utulek a vzit si nejakou starsi fenku, ale vyzkouset, aby se snesli a nebyla ocividna "detska" krivda a zavist

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]