Uklidit vše, co by potkani sežrali. Jsou dvě věci, které vám pomohou se potkanů zbavit. Je to pes nebo jed. O wc bloku nic nevím. I kdyby to byla pravda, tak je to na nic. Do kurníku vám nepůjdou a krásně se budou množit o dva metry dál pod hromadou dřeva.
WC blok, no mozna kdyz je rozmistis souvisle okolo, zapalis a budes udrzovat nekolik dni ohen, tak se ke slepucim nepriblizi. Hehe Ted vazne, proste pouzij jed na potkany dle navodu. Tak at se k nemu nedostanou ostatni zvirata. Musis jeste pridat vodu. Po tydnu bude klid, nebo zmen jed. Pomahaji i pasti, ale vetsinou jde o atak 20,30 a vice jedincu, tak to bude spise jen korekci stavu. Jednou jsem je u slepic strilel vzduchovkou, po 7 minutach tam byl vzdy dalsi odlisny jedinec. Par jsem jich i sejmul na miste. Jednomu jsem useknul hlavu a nechal lezet jen telo, uz se bali objevit znovu. Dalsi metoda je chytit aspon 3 potkany do pasti, dat je k sobe a ten co zabije hladem ostatni, ten se pusti a vyvrazdi vsechny v dosahu.
To nevím, můžeš to zkusit. Možná by pomohlo, kdybys kolem rozházel chcuchvalce kočičí srsti, pach přirozeného nepřítele by potkany možná vyplašil. Ale bys to musel často měnit. Nezbývá, než to vyzkoušt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.