Nejste přihlášen/a.
Mám strach o svého pejska. Včera se mu na zádech objevila nějaká boule. PPřed týdnem jsem s ním byla na očkování. Myslíte, že je to z toho? Snad mi poradíte. :/ Předem děkuji za odpovědi.
P.S: mám o něj veliký strach.
2x
Kdyby se to zvětšovalo, tak ho vezměte na veterinu, ale mělo by se to za pár dní postupně vstřebat.
doplněno 02.12.13 20:00: Třeba je jen možné, že jste si té boudičky po očkování hned nevšimla.. Kdyby Vám to opravdu nedalo spát, tak za ukázání se veterináři, nic nedáte (i když jak kde
Opravdu to bude reakce na očkování a nejspíš se to objevilo do druhého dne, ale člověk si hned nevšimne. Takhle rychle žádné nebezpečné svinstvo nevybují. O bodnutí hmyzem teď asi taky nepůjde. Do čtrnácti dnů by to mělo zmizet. Pokud pejsek je čilý a nemá horečku, počkal bych.
doplněno 02.12.13 20:22:Určitě to není v místě vpichu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.