Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám strach o svého pejska

Od: tess* odpovědí: 10 změna:

Mám strach o svého pejska. Včera se mu na zádech objevila nějaká boule. PPřed týdnem jsem s ním byla na očkování. Myslíte, že je to z toho? Snad mi poradíte. :/ Předem děkuji za odpovědi.
P.S: mám o něj veliký strach.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nebojte, bude to po tom očkování. Je to v místě toho vpichu? Podle toho poznám, že byl mamky pejsek na očkování, aniž by mi to řekla ;)
Kdyby se to zvětšovalo, tak ho vezměte na veterinu, ale mělo by se to za pár dní postupně vstřebat.
doplněno 02.12.13 20:00: Třeba je jen možné, že jste si té boudičky po očkování hned nevšimla.. Kdyby Vám to opravdu nedalo spát, tak za ukázání se veterináři, nic nedáte (i když jak kde ;))
tess*
hodnocení

No v místě v pichu to právě není. :( a k veteriníři s ním zajdu co nejdřiv.

hodnocení

0x

Jak je ta boule velká a jak je velký pejsek? Asi tak ..

tess*
hodnocení

boule je valiká asi 1cm a pejsek je velký něco kolem 30 cm.

Opravdu to bude reakce na očkování a nejspíš se to objevilo do druhého dne, ale člověk si hned nevšimne. Takhle rychle žádné nebezpečné svinstvo nevybují. O bodnutí hmyzem teď asi taky nepůjde. Do čtrnácti dnů by to mělo zmizet. Pokud pejsek je čilý a nemá horečku, počkal bych.

doplněno 02.12.13 20:22:

Určitě to není v místě vpichu?

tess*
hodnocení

Určutě ne protože vpich byl do zadní tlapky a boulička je asi o 10-12 cm výš.

Očkování nebylo pod kůži na zádech?

tess*
hodnocení

Možná jsem to stou dělkou trošku přehnala je to blíže ale je to možné, že je to reakce na očkování. Budu muset počkat. Ale děkuji za starost a za rady. :)

hodnocení

0x

Může to být jen tuková boulička.

Anebo zduřelý mazový váček se zarostlým chlupem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]